Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8151 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. https://www.dtnext.in/business/2022/...balancing-move

Cisco 4100 çalışanı işten çıkarıyor.
    Facebook 11000 çalışanı çıkardı.
    Twitterda durum daha karmaşık çok insanı işten çıkardı geri kalanlar da istifa etti.

Facebook'u önce blokchain sonra metaverse derken fiyaskoyla sonuçlanmasından böyle oldu.
    Metavörs geçen sene bi gazladılar millet arsa tarla almaya başladıydı.

bunların içinde en iyi yönetilen şirket Apple.
    mükemmel bir yazılım kalitesinin etrafına donanımlar yaptılar ve işi arabaya kadar götürebilecek bir ekosistemi kurdular.

2. İnsanlar hangi metaverse sorusundan bile kıllanmadan yatırım yaptı. Adam Kız Kulesini alıyor metaverse'te, diğer metaverse'te de başkası alıyor )) Hakeza NFT'lerde öyle.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    https://www.dtnext.in/business/2022/...balancing-move

Cisco 4100 çalışanı işten çıkarıyor.
    Facebook 11000 çalışanı çıkardı.
    Twitterda durum daha karmaşık çok insanı işten çıkardı geri kalanlar da istifa etti.

Facebook'u önce blokchain sonra metaverse derken fiyaskoyla sonuçlanmasından böyle oldu.
    Metavörs geçen sene bi gazladılar millet arsa tarla almaya başladıydı.

bunların içinde en iyi yönetilen şirket Apple.
    mükemmel bir yazılım kalitesinin etrafına donanımlar yaptılar ve işi arabaya kadar götürebilecek bir ekosistemi kurdular.

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    İnsanlar hangi metaverse sorusundan bile kıllanmadan yatırım yaptı. Adam Kız Kulesini alıyor metaverse'te, diğer metaverse'te de başkası alıyor )) Hakeza NFT'lerde öyle.
    İnsanlar özgüvensiz . Kendisinden uzak olan herşeye inanıyor.
    Sülün Osman her yerde.
    Gerçi sülün osman facetoface saatkulesini filan satıyordu köprü vs...

İnsanlar dünyada birşeyler sahibi olmak istiyor.Dünyaya bu kadar bağlılık sağlıklı değil.
    Sonuçlarından biri çift görme .Heryerde kız kulesi yok.

Tek bir kız kulesi vardır O da Üsküdar Salacak mevkiindedir.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    İnsanlar hangi metaverse sorusundan bile kıllanmadan yatırım yaptı. Adam Kız Kulesini alıyor metaverse'te, diğer metaverse'te de başkası alıyor )) Hakeza NFT'lerde öyle.
    bi arkadaş 10 bin dolar verip metaverse arsa almıştı- yada köprü almıştı, öyle bi şey- tam o bitcoin 69 bin günlerinde.. bana da tavsiye ettiydi, gülüp geçmiştim.. geçen sordum, cevap bile vermedi, adını bile duymak istemiyor gibiydi hali

crypto trading aplikasyonların en çok download edildiği ülkeler sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor TR.. ülkenin yönetimi bu kripto saçmalığını engellemek için hiç bi şey yapmadı, ana muhalefet lideri ise bırak kripto zırvası konusunda uyarmayı yerli şirketlere kaynak yaratan borsadan uzak durması için vatandaşa çağrı yapıyor..

5. Kişisel her türlü verilerini (+finansal) bilmeden nereye yolluyor bu insanlar? FMX örneğindeki gibi bir gecede fiş çekildiğinde hangi kapıya gidecek? Ben böyle bir riski alacak biri değilim. Bir BT'ci olmama rağmen, bu sektörde yatırım yapsam yapsam APPLE, CISCO gibi kendi alanlarında lider ve sürekliliği olan şirketlere yaparım. Ne olduğu belirsiz Coinlere kendi adıma bulaşmam. Buraları kullanıp zengin olma hayali olan arkadaşların kendi bileceği iş.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bi arkadaş 10 bin dolar verip metaverse arsa almıştı- yada köprü almıştı, öyle bi şey- tam o bitcoin 69 bin günlerinde.. bana da tavsiye ettiydi, gülüp geçmiştim.. geçen sordum, cevap bile vermedi, adını bile duymak istemiyor gibiydi hali

crypto trading aplikasyonların en çok download edildiği ülkeler sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor TR.. ülkenin yönetimi bu kripto saçmalığını engellemek için hiç bi şey yapmadı, ana muhalefet lideri ise bırak kripto zırvası konusunda uyarmayı yerli şirketlere kaynak yaratan borsadan uzak durması için vatandaşa çağrı yapıyor..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •