
Originally Posted by
MiniYatirimci
çimento-gyo. bunlar da gitti zaten hatta bazýlarý düzeltmeye bile girdi :D eski tecrübeler de iþlemiyor artýk.
çok kiþi malsýz kaldý bu rallide. þimdi eller de gitmiyor almaya.. mecbur o kaçýnýlmaz düzeltme bekleniyor.
Dün Ýþ Yatýrýmýn day-trader'ý Orhan Veli Canlý vardý Bloomberg'te. Süper adam bence. Trader oldum diyen acemilerin mutlaka izlemesi gereken bir insan.
Neyse.. Söyledikleri içinde iki þey önemliydi bence.
Birincisi, bu ralli boyunca buradan düzeltme gelir deyip %2-3 yukarýdan almak zorunda kaldýðým çok oldu dedi. (Bunu diyen adam piyasadaki en profesyonel ve eski traderlardan biri).
Ýkincisi, endeksin gücünü gösteren en önemli þeylerden biri düzeltmelerin gün içinde olmasýdýr. Biz uzun süredir hep gün içinde düzeltme görüyoruz, o yüzden kalýcý ve büyük bir düzeltme gelmeyebilir dedi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri