Twett açýyorum aylardýr
sasa sasa midem bulanmaya baþladý artýk ý.k
dün bile bir bakayým dedim hep sasa hep sasa
Twett açýyorum aylardýr
sasa sasa midem bulanmaya baþladý artýk ý.k
dün bile bir bakayým dedim hep sasa hep sasa
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
sýrasýyla bist 30 bist 50 bist 100 de 10 liranýn altýnda senet kalmayacak...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
bu yýl Bist Endeksimiz þimdiye kadar %162 yükseldi.
Bakalým geçmiþ yýllara
1993 % 416
1996 % 143
1997 % 254
1999 % 485
Sonraki 22 yýl tam bir rezalet maalesef acý çektik.
Ýlk kez %100 getiri geçilince önceki benzer döngüyü yaþamak isteriz.
aynen mehmet emmi. 90 lara dönersek. bunun ucu bucaðý yok. ki þimdi teknoloji çok geliþti. orayada benzemez.....
94 ocaktaki kur harekatini grafikte göremiyorsun emmi. o kadar diyim.
nasýl ve ne olduda haným ekonominin baþýna geldi böyle birþey yoktu abi... akp geldiðinden beri böyle 2021 eylül sonrasý baþladýðý iþe hiç girmemiþti.
.... böyle birþey yoktu.... 90 lara döndürdü iþi.
abi nasý olacak..... endiþeye bak....... nasý olacak emmi...
sen dolarýn þuanda kaç olmasý gerektiðini biliyormusun veya faiz indirimi hikayesinin týrt olduðu halde seçim için yapýldýðýný biliyormusun , veya körfezden aldýðýn dolarlarý niçin alýndýðýný biliyormusun , patronlara hisse alýmý yapýn denildiðini biliyormusun , ülkenin kasasý sýfýrlanmýþ bunu biliyormusun , daha bizim bilmediðimiz enkazlar mevcut çünkü tuðla alttan çekildi onlarýda zamanla öðrenecez þimdi madem bu kadar iyi bir yapýya sahibiz senin iddian o , neden yabancý buraya gelmiyor bu kadar kolay parayý neden kazanmak istemiyor.
Bu karlarýn hiç bir önemi yok zaten fiyatlarýn içinde , önemli olan devamlýlýk 2023 de anlarsýn ...
teknik çalýþmýþ Abdullah Yýldýrým
Trendin yönü için HAFTALIK grafikleri, alým/satým zamaný içinse, daha yakýndan ve hassas görebilmek için GÜNLÜK grafikleri tercih ediyorum.
Ayrýca trend üstünde/altýnda kapanan MUM, uzun periyod'larda daha güçlü teyittir.
Yani haftalýk kapanýþ MUM'u günlük kapanýþtan daha güçlüdür
DEMÝÞ ÜZERÝNE EKLEME yada karþý çýktýðýn yerler var mý![]()
Karakemal,
Ali cengiz oyunlarý olmasa bu borsa burada olmaz sende biliyorsun bana þirket karlarý ile gelme fazlasýyla fiyatlarda .
Raký içicem dedin ne iþin var hala burada git arkadaþýnla bu yazdýklarýmý masaya yatýr.
hadi afiyet olsun.
Yer Ýmleri