evet 72 kuruþa sattýðým hisseyi gönül rahatlýðý ile 5 gayme den alacaðým oldu.
iþte bu yüzden
eski borsacýlar ile yeni borsacýlar arasýnda fark var.
neden sen biliyorsun pddd 0.20 70 kuruþa kimse almýyor kademe kýpýrdamýyor mal gucaðýnda gývranýyorsun. þirket borç alýyor inþaatý yapamýyor görüyorsun bu inþaat bu kira geliriyle olmaz diyorsun bedelli þart diyorsun...
vesair vesair sonra gel borsaya gel gel gucaðaamýýýý gell
burada eskiler eleniyor çünkü biliyor.
yeniler çýlgýnlar gibi alýyor bedava gibi.. bu iþler böyle.. burada analiz yok dayý..
üLkeler batmýyor zaten gardaþim. devletler sonsuz para basabiliyor. yarýn banknot çýkar gudurun 10.000.000 diye al sana para. gel çalýþ þimdi.
olan halka oluyor. þimdi sen nerede iþ bulacaksýn da kira ödeyeceksin de geçineceksin de.. bilmem ne... böyle böyle böyle sefalet artýyor.. iþsizlik artýyor..
benim teklifim yazýlarým vardý eskiden bu ödenmeyen kredileri gidip direk satýn alýn diye..
böyle yapýlsaydý böyle olmazdý bence.....
neden yapmadýlar... kötü banka kuracaklardý sonra... ondan da vazgeçti.. geldi ne yaptý.. haþýrt...5 liraydý dolar 20 oldu nerdeyse %300 artýþ..
neden dayý.
..
bu ülkenin hiçbir problemi yoktu. sadece sorunlu kredi muhabbeti vardý... ne sorunu vardý ülkenin dayý ? neden dayý. neden böyle yaptýnýz ? bu ne ... 18.60...
Battý mý derken onu kastettim..
Geçen Ferhan Þensoy un 1994 yapýmý bi komedisine denk geldim..Dolar 33.000 olmuþ yaaaa diyo..
Ben 1994 ü ü de çok iyi hatýrlýyorum 1999 uda
Hayat devam etti bi þekilde..
Yine devam ediyor..
Edecek de..
Bu dolarýn yükseltilmesi enflasyon bir DEVLET POLÝTÝKASI dýr..
Nokta..
ýsc ile ilgili haber mi var alýcý tarafý hale jale bütün mahalle modu
Yer Ýmleri