Arkadaþ var kapýyý çarpýp çýkmýþ bir yerden aylar sonra baþý önde eðik geri gelmiþ. Sordurdum babasý öyle istemiþ.
Arkadaþ var kapýyý çarpýp çýkmýþ bir yerden aylar sonra baþý önde eðik geri gelmiþ. Sordurdum babasý öyle istemiþ.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Pozisyonun iyilesti mi Sasa da?Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam kontrollü borsa devam, viop bile ayný yerde debelenip duruyor...
Düþüþ bile 1 gün oldu anca, o da sasa ve hektaþ a tepki... 15 gün çýk 1 gün düþ, borsa geçmiþte böyle bir þey görmedi sanýrým...
Þimdi de hektaþ ve sasa olmasaydý +2'lerde falandýk sanýrým...
Gökyüzü mode devam...
biraz PGS ..LONG aldýk..%+4 yapsýn yeter..günlükte..
sasa 7.5 milyon la baþladý..
11 oldu..
akþama 20 milyon olsa þaþmayýz..
akçay 30 endexte etki durumlarý budur.
https://i.hizliresim.com/cbnc6y7.jpg
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Evet dostum. Bundan sonra tutar mýyým kapatýr mýyým ne yaparým bilemiyorum açýkcasý.
Ben Adanadayým ve burada oturmak bile yýpratýcý.
Her 1 600 000 /4300 de insandan biri sasa da çalýþýyor.
not:Beni miktar olarak yýpratmadýlar.ona benzeyen ne zararlar etmedikde...
zaten zararlar sasa dan ziyade hektaþda oluþmuþdu.
Ben sadece haftaiçi okuyucu olmayý düþünüyorum.
buralardayým ama .Helalleþmek iyidir arasýra.
Ben hergün helalleþirim kapýdan çýkarken.Hayat sonsuza dek sürmüyor .Vakti saatide sadece rabbim bilir.
Telefonum zaten sende var dostum.(haftasonu yazarým gene.sadece endexin önemli viraja girdiðini ve arada önemli paylaþýmlarýn kaynamasýný istemiyorum.endex durulsun gene haftaiçide bolca yazarým)
not:beni düþündüðün için çok teþekkür ederim dostum .Birde gece 11 de arayýp durumumu soran ayasofya2005 abime çok teþekkürler.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yokmu bi babayiðit...SASA,Hektsi kaldýrsýn.. Bu 2 hobidik yüzünden endeks yükselemiyor.
Yer Ýmleri