Merhaba kýymetli ortaklar,
Bugün carrefourdan 6 adet cam çorba kasesi aldým tavsiye ederim. Tabii ki paþabahçe aldým. Syg.
SM-A217F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Spenc bu yýl corbamiz sise,ismen,tuprs,froto,ttrak,aksa sayesinde kaynadý. Temettü canavarý eregl nin iþler i son 1 yildir iyi gitmiyor ancak düzelecegine dair umudum var. Sürekli ortaklýk modundayým bu þirketlerde her daim sise paylarýmý tutacaðým evladiyelik hisselerden benim için yaþamýn her alanýnda sisecam var markete giriyorum çay takýmlarý, bira bardaklarý daha neler neler uçaný kaçaný kovalayamam elimdeki mallarý korursam bana yeter.
Syg.
Þiþesi olanýn çorbasý kaynar. Ezogelin tercih ederim, ev yapýmý tarhanaya da hayýr demem![]()
Sn. Müzikal sizinle adreslerimiz eregl dýþýnda ayný neredeyse sisecam 3.ve 4.çeyrek.sonuçlarý daha pozitif olacaða benziyor .
Syg.
Evet benim portföyde olan hisselerin hepsi Ereðli hariç sizde de varÞiþe benim için uzun vadeli portföyde yer alýyor. Bilançolarýna çok takýlmýyorum, hala büyümekte olan bir þirket. Birleþmeden sonra çok daha iyi yönetiliyor. Pazarýnda da sorun yok, Ereðli gibi dýþarýdaki fiyatlara baðýmlýlýðý yüksek deðil, ürün gamý oldukça geniþ. Favori hisselerimden.
Yer Ýmleri