Köpürmüyor, demek ki þiþe çevirmece ile sinirlere oynamaya devamke.. ytd
Hocam þiþe ýzdýrapsýz gitmez. 54.70 sonrasý canlanýr tahminim.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Hocam en þanslý alanlar tabiki pandemi süreci 50 cent civarý.. ondan önce zaten sodadaydik.
Pandemi öncesi ise Grafiðe bakýnca 50 cent - 1.25 arasý sürünmece ve sonra 2.5 küsur dolar zirveyi görüp, düzeltme de 1.5 dolara kadar gevþedi. Umarým bu hazimsamasi uzun sürmez. Ytd
geçen sene 2 dolarýn üzeri yeni bir hedef ve 4 dolar olarak konuþuyorduk þu an bakýnca kat etmesi gereken çok yol var.faizler yükselince mevduata da talep artýyor burada alýnan risk karþýlýpý en azýndan mevduatýn 2 katý getiri olmasý lazým ki borsanýn da alýcýsý olsun.
þirket ufak ufak toplayýp duruyor illaki bunun bir yansýmasý olur geçmiþte gördük ki malý topluca birilerine verip cukkasýna bakýyor.daha önce de 8lira civarlarýnda 1 sene bekleyen adamýn karý yoktu yine ayný konuþmalarý 50 liralarda yapýyoruz.
toparlayacak olursak bence zamaný geliyor geçmiþte bir yýl bekleyen adamla 2 ay bekleyen adam ayný karý aldý.bu sefer ben 1 yýl geç girdim bakalým tarih tekerrür edecek mi?
Yer Ýmleri