Bilanço ne zaman bilen var mý
Bilanço ne zaman bilen var mý
Þiþecam bilanço tarihi belli oldu
Türkiye Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ. (SISE) KAP'a yaptýðý açýklama ile 2024 yýlý 2. Çeyrek Finansal Sonuçlarýný açýklama tarihini duyurdu.
16.08.2024 10:10:27
Türkiye Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ. 'den KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgi paylaþýldý:
"Þirketimiz 2024 yýlý 2. çeyrek finansal sonuçlarýnýn TMS 34 Ara dönem finansal raporlama standardý ile uyumlu olarak 29 Aðustos 2024 tarihinde Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda yayýnlanmasý planlanmaktadýr."
-----------------------------------
Yukarýdaki bilgiler 2. çeyrek bilanço açýklama tarihini kapsýyor...
3. çeyrek bilanço açýklama tarihi þirket tarafýndan henüz duruyulmadý...
Viop forumunda herifin biri Sise için 0.56 dolardan alýcý olurum bilgisini paylaþmýþ.... Mart 2020 pandemi baþlangýcýnda bile 0.57 dolardan kapanýþ yapmýþ, son 55 ay içinde 0.60 dolar altýnda kapanýþý bile yok... Mesajýnýzý okuyunca o gerginliðin üzerine anlýk tebessüm ettim... Teþekkürler...
Keyfimi kaçýrdý. Bir önceki mesajda 3. çeyrek bilanço açýklama tarihi herhangi bir yerde resmi olarak bulamadým sadece 2. çeyrek için þirketin 2 hafta öncesinde tarihi belirten kap haberini buldum...
Herif 0.56 dolar diyor... Hay Allahým ya...
Son düzenleme : Underground; 30-10-2024 saat: 22:49. Sebep: Ýfade deðiþikliði
Buraya ne muhasebeciler, ne kasparovlar, ne filozoflar geldi. Ama iþin içinden çýkamadan tasý taraðý toplayýp gittiler..
Bir çok ünlü düþünürde bu ve bunun gibi þirket hissedarlarýndan çýkmýþtýr!
Bunlardan bazýlarýný sayacak olursak mozasvki, humandrago, spencospetro, kastratdov!
Ytd
Her yere çöktüler, her yeri talan ettiler ama ÝÞ Grubuna dokunamadýlar ya, acýlarý-yaralarý büyük...
Ama bu devran bitecek, elbette bitecek, o zaman hesap-keser devri baþlar...
Dolar demeyiniz insanýn gözünde büyüyor 🤣
Hojam kendi keyfini kendin yaþayacaksýn! Baþkasý senin keyfini kaçýrmamýþtýr, senin sinyaller o hale getirmiþtir yine seni!
Baþka biri 2.5 dolara tekrar geri gelecek dese keyfin yerine gelir miydi? Bir de buradan bak durumlara 😊
gerçekte keyifin seni o durumlara sokmaz, piyasanýn gidiþatý, belirsizlik, güvensizlik, tedirginlik vs bir çok sebep seni huzursuzluða öteler! Aslýnda inanmadýðýn þeylere bir çeþit çomak sokma da denilebilir..
beyine gönderilen sinyallerin oluþumu aslýnda, bir çeþit yusuflama þekildir🤣🤣🤣
16 Mart 2020 de 48 cent görülmüþ ben 50 cent diye hatýrlýyordum, temettüleri düþülmüþ demek ki. Ytd
Yer Ýmleri