Sn hocam siz benden oldukça eskisiniz, sitemleriniz gayet normal, saygý duyuyorum. Bir iki arkadaþ daha var burada bu þirket hissedarliginda oldukça eski. Kaldý ki bende bir dönem tkcm taþýdým trkcm in sodadaki paylarýný sattýðý dönem finansallarini duzeltecegini düþüncesi ile. Lakin trkcm bir yürürken anacm iki yürümüþtü, sebebide Ciner Grubu kazan tesislerinden soda kulunu ucuza almýþ olmasiydi. Ve o zamanki pd leri 0.50-055 i geçmiyordu.
Hatta inanýlýr gibi deðil deyip duruyorduk forumunda. Topkapý arazisi ve bir þey nerede bu paralar derken bir türlü açýlmýyordu aralar diye diye bugünlere kadar geldik.
Ben þirketi faaliyetlerini kotulemiyorum, olan ne ise onu yaziyorum. Elbet bu devran deðiþir düzelir. Gönül ister ki çabucak olsun ama döngüsel bir süreç ve oldukca yavaþ iþliyor. Ha bu þirket baþka koþularda baska ülke de olsaydý oldukça farklý olabilirdi. Umarým bu seviyeler geçmiþteki zirvelerinin dibidir..
valla ne yazsam ürkerek yazar oldum. Ben önümü göremiyorum, sizler görebiliyorsaniz sorun yok o zaman.. ytd

Alýntý yaparak yanýtla
96 dan beri ben de bu kumarhanedeyim.þiþe bende niye var en önemli sebebi cam sektöründe idim duygusal baðým var ve Mustafa Kemal Atatürk.
Yer Ýmleri