ben geldim polemiði severim

96 dan beri ben de bu kumarhanedeyim.þiþe bende niye var en önemli sebebi cam sektöründe idim duygusal baðým var ve Mustafa Kemal Atatürk.
bunlarýn dýþýnda herkesin bir sebebi var ancak son zamanlarda kuþlu sitede orada burada pazarlama giderleri ývýr zývýr yüksek diye bir algý operasyonu yürütülüyor.
spenc hc dediði gibi kýzýldeniz çok riskli olduðu için lojistik maliyetleri ciddi arttý.Siz 150 ülkeye ihracat yapýyorsunuz 150 ülkede fabrika kurabilir misiniz? kaldý ki kurarsanýz bir tarafta savaþ çýkar bir tarafta iç karýþýklýk olur rusya ukrayna mýsýr gibi sonra da pazarlama giderlerini kýsacaðým derken eldeki fabrikalardan da olursunuz.
herþey yolunda giderse kar marjý artar pazarlama giderleri de göze batmaz.st gobain in solvayin bilançolarýný karþýlaþtýrýp bu kararý verin kullaktan dolma bilgiler ile aboo pazarlama çok yüksek bunlar parayý verimli kullanamýyor demek laf olsun torba dolsun demektir.
250 milyon dolar sadece eldeki paralarýn zararý var.adamlarýn finans departmaný da sapýttý parayý nasýl deðerlendireceðiz diye dövizde kalsa enflasyona eziliyor kalmasa ne olacaðý belli deðil.yýlbaþýnda aralýk dolar tahmini 45 gibi idi biz þu an 34 lerdeyiz.
yani bu iþler öyle klavye baþýndan þirket iyi yönetilmiyor diye ima etmekle olmuyor.biz de zamanýnda yerden yere vurduk ancak sezarýn hakký sezara.
zaten bilançonun da bir anlamý yok rekor kar geldiðinde -5 -6 bastýklarý da çok oldu.
sözün özü þirketi iþyatýrým üzerinden hisseleri baskýlamak ile suçlayabilirsiniz mesela ancak 150 ülkeye ihracat yapan yurtdýþýnda dünya kadar fabrikasý olup iþçi çalýþtýran firmanýn pazarlama giderlerini(ki bilançolarýn dahi nasýl hesaplandýðý muamma) eleþtirip çýkarým yapmaya çalýþmak beyhude.
Yer Ýmleri