"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dolarýn yükseliþi de cabasý oldu! Eldekileri yýl bitmeden lota da çeviriyor olabilirler! Bilanço öncesi! Vardýr bir hesaplarý.
Fiçin raporundan ziyade olaný biteni zaten kendileri biliyorlar. Raporda geri alým a ayrýlan para diye birþey görmedim ama temettü verilmemiþ haliyle diye yazdýklarýný hatýrlýyorum.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bakarsak geçen haftaki kapanýþ seviyesindeyiz yani arpa boyu yol
Lakin endeks düþerken az da olsa yeþili görmek güzelmiþ
Alým þiþeden deðil iþ bankasýndan direk geliyor
Yani hisseleri dolaþýmdan çekiyorlar ikisi farklý þey
Þiþe aldýklarýný sattý daha önce ama iþ bankasý direk þirket kartýna iþliyor
Ben hala bu alýmýn farklý bir haber veya hikaye kaynaklý olabileceðibi düþünüyorum yada öyle istiyorum
Yabancý ortak olabilir veya garanti bankasý gibi mallarý alýp yatýrýmlar biterken pastayý komple yemek için kottan çýkma olabilir
Calondor Hc günaydýn. Bir uyandýn pir uyandýn gibi olmuþtur.. ytd
Yer Ýmleri