"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Monhish pabrai dedim o gün topuklayip gittin birden sanýrým. Fedoramca. Sonra aldý baþýný yürüdü o günden sonra.. hahahah.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sorun deðil caným. Zaten bin tane yazýyorum, bazen yazdýklarýmý ben bile bulamýyorum.. 😊
Bugün alým yok sanýrým demek ki 2.7 milyon da durmalarýnýn sebebi kurþun bitmiþ
Artýk seneye aralýkta devam![]()
freedim hc bugün alýrlarsa burnuma pis kokular gelecek diyon almayýnca para bitti diyon sen de alemsin.hani bi laf var da burada demeyeyim abes olur.bugün de boþ geçsinler dünyanýn malýný aldýlar.
biraz soðusun göstergeler yine gideceði yere gider.bugun bendeki bir hisse hariç hepsi endeksin çok altýnda kaldý.o yüzden kýzamýyorum sadece buna.hepsine kýzsam gönül razý deðil
iyi olacak iyi 46.5-50 üzeri vedelaþýlabilir teknik olarak ama þimdi baþka yere kaydýrmak olmaz.42 altý stoplarsýnýz en kötü senaryo
Fredim Hc bence düþþün istiyor 😊
Dünde boþluklarý doldurmamýþlar diye kýzýyordu Efes’ten almýþ tahtacý o kýsýmlardan! Ama fredim Hc bir türlü memnun olmuyor!
Bugün bu piyasa da alsa yok artýk denilebilirdi! Hani benim almayýnca bir görelim kýsmý böyle bir gün için geçerli olmaz.
Sonuç yine bankalar serenay Sarýkaya oldu ve doðacak çocuk dünden belliymiþ dedirtti yine kendi adýma tabi..
zaten çoðu hisse gap býrakýp gitti ve geldi, sanki bankalarýn düzeltmesini yaþadýk son günlerde onlarda gitti ama gelmedi.
Piyasada para olmayýnca yine para bankada pardon, kasa da toplandý gibi bir kapanýþ oldu. Parasý olmayan hisselere de bir anlýk heves gibi oldu. Geçici heves olmasýný istemiyoruz elbette! Faiz kararýna geldik ama yýl da bitti vesselam!
Buradan herkese selam.. ytd
faiz düþecek galiba spenc hc ne dersin asgari ücret de zemin hazýrlandý.ister misin saðlam düþürüp süpriz yapsýnlar
þiþe 31 aralýk nasýl kapatýr bir anket patlatalým mý?
Yer Ýmleri