https://youtu.be/lYNMQBKDhwg?si=TeXC5j1XMBCJGclv
Kaç kadeh kýrýldý. Müslüm Baba dan.
Uzun zamandýr klip atmamistim. Ytd
https://youtu.be/lYNMQBKDhwg?si=TeXC5j1XMBCJGclv
Kaç kadeh kýrýldý. Müslüm Baba dan.
Uzun zamandýr klip atmamistim. Ytd
Elime para geçtikçe 500-1000 atýyorum ciddi de bir tutar olmuþ..merak ediyorum ne zaman yükselir..kaðýtta bilmediðimiz olumsuz bir durum hakkýnda bilgisi olan var mý ?
Hissede baska birsey var . Genel kurulda geri alimla 45 liradan kimleri kurtardilar 3 gunde hesabini sorun .
Abd de trump nas politikasý uygulayacm diyor faizi indir diyor. Peki faiz inerse bu sisenin dolar cinsinden yatirimlari kac kat olur. Bunu dusunen alan yok . Kac milyar dolarlik yatirimi var abd de . Nas olursa ×5 mi ×10 mu olur dolar bazinda .
%20 25 brut kar la calisan 200 milyar ciro yapan sirket abd de ki nas dan sonra nasil bir ciro ile gelecek .
Bunlarý goren yokmu , yok. Cunku adnan balide bos cikti. Gecmis vukuatlarinin aynisini tekrar ediyor
O faiz indirimi zorla gelirse gorecegiz kafadan yatirimlari kac kat cikacak. Yanlis sularda yuzuyorlar .
Rusya ile abd ile.politik sýkýntý olmazsa hisse iyi olack .
Borsa yorum isidir arkadaslar . Biz nasý yasdýk ulkece sýra abd de . Hadi bakalým . Bence abd nas uyugularsa hersey cakilir bizim borsa dahi . Ama abd de ciddi yatirimi olan gitmesi lazým .
Bunlar adam.olsa grafik bu durumda 2001 2008 2020 kanalina gelmisken sadece bu kriz zamanda degdigi yere gelmisken
2025 de abd yatirimlarimizin % sukdr karsiligini almaya baslayacagz diye haber gonderirr.
3 gunde rekor geri alimla kurtardiklari kimse 0.97 centten geri alim yapar .
Hesabini sormazsanz es dost akraba hatrina bilmem kac milyon lot yukari cizer kasadn parayi cikarir birilerini kurtarr
Alçak sürünmeyi geçtik, iþkence kýsýmlarýna baþladýk bilanço yaklaþtýkça. Ve tabi sonrasýnda da muamma.
Ayýn 28 çekmesi de ah o muallayi sandala atýp þeklinde ekstra iþkence vadeli sebepli.. ytd
20 günlük kýrýlmýþ 50 günlük kýrýlmýþ fibo 50 seviyesine gelmiþ hala temel analiz kasan buralardan alým yapan var.paranýzý çöpe atmayýn.
buradan dönmez ise 30,xx kesin gelir.bütün kaðýtlar geberik hisse özelinde ekstra bir þey yok.hazýr faizler yüksek iken buraya ekleme yapacaðýnýza koyun parayý faize kafa rahat olsun.düþerken deðil çýkarken girersiniz.YTD
Yer Ýmleri