Alçak sürünmeyi geçtik, iþkence kýsýmlarýna baþladýk bilanço yaklaþtýkça. Ve tabi sonrasýnda da muamma.
Ayýn 28 çekmesi de ah o muallayi sandala atýp þeklinde ekstra iþkence vadeli sebepli.. ytd
Alçak sürünmeyi geçtik, iþkence kýsýmlarýna baþladýk bilanço yaklaþtýkça. Ve tabi sonrasýnda da muamma.
Ayýn 28 çekmesi de ah o muallayi sandala atýp þeklinde ekstra iþkence vadeli sebepli.. ytd
20 günlük kýrýlmýþ 50 günlük kýrýlmýþ fibo 50 seviyesine gelmiþ hala temel analiz kasan buralardan alým yapan var.paranýzý çöpe atmayýn.
buradan dönmez ise 30,xx kesin gelir.bütün kaðýtlar geberik hisse özelinde ekstra bir þey yok.hazýr faizler yüksek iken buraya ekleme yapacaðýnýza koyun parayý faize kafa rahat olsun.düþerken deðil çýkarken girersiniz.YTD
Afferim sana zeka küpü , sen bildiklerini unutalý cok oldu . 2.5 usd de cikmassin , 1.5 usd de cikip faize girmemissin 95 cent den cikip faizler duserken faize girecekmis. 🤣🤣🤣
Cok guldum sana . 30 xx degil 32.64 olsa kagit bulundugu ort endeksin 6000 seviyesindeki ort denk . Heee 30. Xx olursa 70 cent olur artik . Pandemi dibi 60 cent . Pandemi dibi endek 13 usd suan 26 usd . Suan bizim olmamz gerekn yer 1.20 usd ölüsü
Vay zeka küpü vayy . Sen oyle yap aklinida kendine sakla hadi bakalým
Ben gireli 15 gun oldu olmadi . Burdakiler kazanacak . Kagidin hikayesi belli . Buyuk bir olay oluyor ki aylardir basiyorlar . Ben 1.11 usd de cikarim . Ay icinde ama kagit 220 ile 270 tl arasini gorecektir 2027 de . Alintilarsinz ileride .
Hisse 2.5 dolar deðilde 4 dolari gorseydi? Görebilir miydi? O zamanda 4 dolarda mý satmamissin denilirdi. Bu iþler öyle olmuyor maalesef.. içinde olmayýnca iskembeden sallayani çok olur..
Ne demiþti kirmanco bu fiyatlarý haketmiyor 4 misli olmalý demiþti. Oldu mu oldu. Gerek cent gerekse TL bazlý söylediði tarihten itibaren. Ama tekrar düþtü.
Sahol ile kýyaslayan mý dersin baþka þeyle mý dersin, banka mý dersin. Kiyaslananlari izah ettim daha önce dolar bazlý geçmiþ zirvelerine gelmeyenler var diye.. bu endekste tek itne var o da bende var sokullunun pasasi.. 😊 Ytd
Daha önce yazdýðým 2-2.5 dolar arasý TL bazlý fiyatlarý yukarýya alintiladim. Ytd
kýsa bir özet geçelim hisse yýllar yýlý 0,65-1.20 dolar seviyesinde gitti geldi.sörfçüler giibi 70 centten alýp 1 dolar üzeri satabilen yýllar boyu dolar bazlý %50 sini cebe attý uzun vade bekleyen dolarda beklemiþ gibi oldu alýnan riskleri ve tr koþullarýný göz önüne alýnca bekleyen kazanamadý.sonra birleþme hikayesi çýktý 4 dolar hedef verildi.pandemi çýkýnca hepsi gibi 3 tl lere düþtü oradan hepsi gibi kalktý gitti max zirvesi 2 küsr dolarlarý gördü arada bi kur korumalýdan darbe yedi.geldiðimiz yer 1 dolar.
yapýlan yatýrým kararlarý dün alýnmadý geri alýmlar dün baþlamadý birleþme olalý 4 yýl oldu herhalde.arþimed gibi evreka evraka deyip þiþe diye bir þirket varmýþ yatýrýmlarý çok büyükmüþ ederi 4 dolar olacakmýþ falan demek......
sonuçta bana göre de bu þirketin ederii þu an 4 dolar.bunu havalar iyiyken yapmalýydý yapamadý.þu an fýrtýnalý havada þiþeden böyle bir hamle beklemek polyannacýlýk olur.
endeksten baðýmsýz gitmedi gitmeyecek endeksin düzelmesi lazým.endeksin düzelmesi için kýsa vadede rusya savaþýnýn bitmesi bir kamçý olabilir.
öte yandan tusiad gözaltýlarý devamýnda þimþekin bir gecede görevden affýný istemesi halinde þiþe 1 dolar olsun da satayým diye aylarca aðlatýr yatýrýmcýyý.
iþ holding hikayesi de itici güç olur endeksten baðýmsýz gider belki o zaman ama fýrtýnalý havada bir yere kadar.
tüm bunlarý gözönüne aldýðýmýzda yabancý gelecek endeks gidecek bu da gidecek ama kimse zamanýný bilemez belki yarýn belki yarýndan da yakýn...
ancak piyasada para çok azaldý herkes mal alýrken çok daha fazla dikkatli.ayný þey hisse piyasasýnda da geçerli.yeni bir hisse alacak olsa kimse getiri potansiyeli olmayan geçmiþte de çok kazandýrmamýþ bir hisseye talip olmaz.þiþe alacaðýma 10 tane þirket sayarým hava iyi olunca daha çok kazandýracak...
malým var endeks güzel tepki verdi ancak bu vermedi verse idi satacaktým bugun.enteresan þekilde yuklü oldugum baþka bir hissede %2-3 yukarý yazdýktan sonra %1 bile yapmadý hisse.bu ne demek yazýlanlarý goruyorlar 5-10 bin lotun bile peþine düþürüyor kansýz tahtacýlar.
neyse isteyen buradan mallarýn isteyen 3 ay sonra gelir mallanýr.teknik olarak 50-20 haftalýðýn üzerine atmadan al sinyali gelmez.ben tekniði beklerim buradan almak ''bu çok düþtü '' biraz ekleyeyim psikolojisinden baþka birþey deðil.dibin dibi var.
teknosayý 29 dan aldým yarýsýný 40 tan sattým diðer yarýsýnýn son sattýðým parçasý 31 lira idi.þimdi 24 ü gördü.30 da iken çok düþtü diyordum ekleyeyim biraz diyordu içgüdüler ama alsaydýk % 20 zarar yazacaktý 1 haftada?
bazen kol kesmeyi bilmek lazým anaparadan zarara girdin mi yýllarca beklersiniz.bu þahsi fikrim isteyen yoðurdu istediði gibi yer...
Yer Ýmleri