diploma mevzusu da tam zamanýnda patladý endeksi buradan döndürecek bahane de yüklendi.yabancý yatýrýmcý ararken yerliden de olacaðýz artýk birbirimizi severiz![]()
Bu haberde var tabi.
Güncelleme: 18 Mart 2025 22:43
Rusya Devlet Baþkaný Vladimir Putin, ABD Baþkaný Donald Trump'ýn Ukrayna'daki enerji santrallerine yönelik saldýrýlarýn 30 gün boyunca durdurulmasý yönündeki önerisini kabul etti.
Ýki lider bugün telefonla bir görüþme gerçekleþtirdi.
Görüþmeye dair Kremlin'den yapýlan açýklamada, Putin'in ordusuna gerekli talimatý verdiði bildirildi.
Karadeniz'de deniz taþýmacýlýðýnýn güvenliði konusunda müzakerelerin de baþlayacaðýný aktaran Kremlin, 30 günlük ateþkes süresince Ukrayna'nýn yeni bir seferberlik veya silahlanma hamlesinde bulunmamasýný talep ediyor.
Trump, Truth Social hesabýnda yaptýðý paylaþýmda, Putin ile yaptýðý görüþmenin "çok iyi ve verimli" geçtiðini söyledi.
Yarýn gece Fed kararý da var arada kaynamasýn.
Haberler iç tarafta negatif, dýþ tarafta pozitif ise.
Endeks ekþi bir þekilde baþlayýp, akþam kapanisina Fed kararý için pozitife döner mi acaba. Tabi bu durum hissesine göre tahtacýnin ensesine göre göreceli bir durum. Yasam zor bizim piyasa zaten zor.. Ytd
Son süreçlerde, gunlere yaydira yaydira, epeyce bir eðlendirdi ama aðzýma bir günde þaplaðý yapýþtýrdý. Ytd
Heyet koçum be. Dellendi yine. Ytd
Yer Ýmleri