9 kiþi yönetim .ve 15 milyar yönetim gideri.adam baþý 1,66 milyar TL. ????? MALÝYET.
ayrýca 12 aylýkta faaliyet raporu gelmedimi.orada herþeyi görmek lazým .bu maliyetler kime gitti.sahi faaliyet raporu gelmedimi hala göremedik.?
9 kiþi yönetim .ve 15 milyar yönetim gideri.adam baþý 1,66 milyar TL. ????? MALÝYET.
ayrýca 12 aylýkta faaliyet raporu gelmedimi.orada herþeyi görmek lazým .bu maliyetler kime gitti.sahi faaliyet raporu gelmedimi hala göremedik.?
ya hocam baþka firmaya yaptýrsa ne olur yaptýrmasa ne olur ?baþka firmaya para ödenecek firma fatura kesecek o faturalar da gider olarak pazarlama giderlerinde muhasebeleþtirilecek.kendi kamyonu olsa onun mazotu boku püsürü nakliye gideri olacak.
soda külü gemilerle taþýnýyor büyük oplar gemilerle ...navlun dünyanýn parasý oldu.keza cam domates taþýmaya benzemez dorsesi ayrý yükleme maliyeti indirme maliyeti salçalýk domates gibi at kasayý kamyona mý oluyor.
neden biraz akýl yürütmek ya da bilgi sahibi olmak yerine yönetime bok atýyorsunuz kahvede oturan hacý emmi 14 ülkede 45 þirketi yönetmek için ahkam kesiyor ülkenin en seçkin üniversitelerinde hocalýk yapmýþ yýllarýný bu iþe vermiþ adamlar beceremiyor...
tekrar ediyorum öküz altýnda buzaðý aramayýn.biri de yazmýþ 9 kiþi yönetim gideri ni paylaþýyor diye tam komedi senin 1000 lotunu yiyor bu 9 kiþi.hangi partili olduðuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Her þey kötü görünürken, hem yabancý satýþýný karþýlamak hem de itibarý bir nebze toparlamak için hýzlý bir geri alým beklerim.
Arkadaþlar,
Þirketin satýþ gelirleri düþmüþ,
Karlýlýk düþmüþ,
Fakat buna raðmen giderleri ayný oranda düþmemiþ?
Bu þirket iyi yönetilmiyor deyince de buna itiraz mý ediyorsunuz?
Bunun nesine itiraz ediyorsunuz?
Al-sat tut deðildir
https://youtu.be/v2SThpN-V6U
Gülmekten ölücem klibi gelsin o zaman.. ytd
neye itiraz ediyoruz?
yönetim giderini 9 yöneticinin aldýðýný sanan yatýrýmcýlara
pazarlama giderini reklamdan ibaret sanan yatýrýmcýlara
sadece rakamlara bakarak iyi yönetilmiyor demek ukraynada rusyada bile tesisi olan þiþeye haksýzlýk etmek olur. afesin baþýna gelenleri görüyoruz þirket iyi yönetilmiyor diyebilir miyiz?
çok fazla yatýrým yapýyor bu fýrtýnalý havada diyebiliriz olmasý gerekenden çok az temettü veriyor diyebiliriz.
ama zarar ediyor o zaman iyi yönetilmiyor çok düz mantýk.migrosta 2 sene evvel kol gibi zarar açýkladý þimdi 600 liralara dayandý migrosta yönetim mi deðiþti?
ben de þirketin kaynaklarýnýn daha etkin kullanýlmasý konusunda hem fikirim.ama þirket iyi yönetilmiyor demek çok iddialý.
24 milyar kar yaptý geçen hisse fiyatýna yansýdý mý þimdi 5 ile kapattý bu sene sonu belki de çok daha fazla kazandýracak hisse bazýnda.
her zarar eden karý azalan iyi yönetilmiyor diyemeyiz üstelik bunun hisse fiyatý ile de baðlantýsý yok.bistte zarar edip dünya kadar kazandýran þirketler yok mu herkez kar edene sizin tabiriniz ile iyi yönetilene gitse idi zarar edenlere kimse raðbet etmezdi
Geçenlerde bir arkadaþýn maaþýna zam gelmiþ normal zam herkese yapilandan.
Dedim begenmedin mý? Nasýl begeneyim dedi.
Giderlerime o kadar zam geldi ki, gelenler karsilamiyor dedi.
Olur mu öyle þey dedim. Giderleri nasýl sabit tutamazsýn?
var mý tutabilen dedi.
Ben gülmeyem klip atmayamda ne yapem. Klip atýnca kiziyorlar sonra bana. Kýzmayýn.. beni olduðum gibi kabul edin..
Giderlerini sabit tutabilen varsa þu ortamda ve hele azaltabilen gözlerinden öperim.. ( zorunlu giderlerden kastým, elektrik, doðalgaz, kira, okul, servis, akaryakýt, telefon, ulaþým, gýda, tuvalete gitmek.. nefes hariç o þimdilik bedeve vs vs)
Hayde donatesss. Ytd
Yer Ýmleri