Aþaðýdaki sorularýmýn cevaplandýrýlmasýný rica ediyorum;
Þiþecam tarafýndan KAP'a yapýlan bildirim þu þekilde:
"Þirketimiz Yönetim Kurulu tarafýndan, 31/05/2024 tarihinde Borsa Ýstanbul'da halka açýk paylarýmýzda görülen iþlemler ve deðerli þirket yatýrýmcýlarýmýzýn þikâyetleri sebebiyle, 6362 Sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu ilgili hükümleri uyarýnca, þirketimizi ve þirket yatýrýmcýlarýmýzý zarara uðratan, Þirketimizin sermaye piyasasý araçlarýnýn fiyatlarýna, fiyat deðiþimlerine, arz ve taleplerine iliþkin olarak yanlýþ veya yanýltýcý izlenim uyandýrmak amacýyla alým veya satým yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir deðiþtirenler veya hesap hareketleri gerçekleþtirenler hakkýnda gerekli tahkikatýn gerçekleþebilmesi ve haklarýnda yasal yaptýrýmýn saðlanabilmesi maksadýyla Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvurulmasýna karar verilmiþtir. Bu karar doðrultusunda Sermaye Piyasasý Kurulu'na ilgili baþvuru 10/06/2024 tarihinde yapýlmýþtýr."
Yukarýdaki baþvurunuz ile ilgili olarak SPK kurulunca bir tahkikat yapýlmýþ mýdýr?
Varsa neticeleri hakkýnda detaylý bilgi verirseniz memnun olurum.
Þirketimizin pazarlama satýþ daðýtým giderleri ile genel yönetim giderleri kalemlerinin, toplam satýþlara oraný yaklaþýk %30'lar mertebesinde olduðunu görüyorum ve bu oranýn çok yüksek olduðunu düþünüyorum; bu konuda neler söylersiniz?
Ekonominin en temel kurallarýndan sayýlan ''Gelirlerinizi artýramýyorsanýz, giderlerinizi düþürmelisiniz'' sözünün SÝÞECAM için de geçerli olduðunu düþünüyor musunuz?
Cevaplarýnýz için, þimdiden teþekkür ederim.
Yatýrýmcý iliþkilerine 25/06/2025 tarihinde mail attým, bakalým lütfedip cevap verecekler mi?

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri