en kötü 63.8-65.4 arasý..aylýk grafikte..
en kötü 63.8-65.4 arasý..aylýk grafikte..
Ya iki yýldýr icimizden geçti, Allah belasýný versin boyle hissenin. Paramýzý da bu süreçte pul etti aq hissesi
2201116TG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dün akþam haberlerde izlemiþtim; bu Amerika Kaliforniya’da olaðanüstü toz bulutlarý meydana gelmiþ, dehþet görüntüler..
Þiþecam’ýn da burada liman yatýrýmý var biliyorsunuz, etkilenmiþ zarar görmüþ olabilir mi acaba?
Al-sat tut deðildir.
Kasýrga, fýrtýna vs. Bu tip doðal olaylar ihracat ve ithalatý da etkileyeceði üzere emtia fiyatlarýnýn artmasýný saðlar. Tabi bu durum ne kadar sürdüðü ve þiddetine göre deðiþir.
Özellikle faaliyet gösterdiði ve söz sahibi olduðu bir alan etkilenmiþse ve faaliyet tamamen durmuþsa stoklarýn azalmasý ile fiyatlar daha da etkilenebilir. Ayrýca bölgenin bu tip doðal olaylarýn bilinmesi sebeple sigortalanmýþ olduðunu düþünmekte gerekebilir. Sadece fikir.
Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þiþecam ödenmiþ sermaye 3 milyar 63 milyon
186 milyar özkaynaklarý var (2024)
Son bedelsizi 2017’de yapmýþ
Al-sat tut deðildir
SISE yabancý oraný 26 Aðustos 2025 % 13,30. 27 Aðustos 2025 % 13,44. Fark % 0,14. (Kaynak Ýþ Yatýrým)
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
40 tl deki boþluðu almadan gitmeyecek anlaþýlan.
Yer Ýmleri