"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Aþkýndan paramparça
Bir kalbi taþýyorum
Gittiðin günden beri
Sanma ki yaþýyorum
Seni bana sorana
"Haberim yok" diyorum
Þimdi ner'de, kim'lesin
Bilmek istemiyorum
Dönsen bile, dönsen bile
Bulamazsýn beni bende
https://youtu.be/TNvTRSS-Zrk
Araya ayrýlýk girmiþ
Sen ner'desin, ben ner'de?
Bir klibi daha hakketti düþsede çýksada hakketti. Dün yoktum bugüne sarktý klip. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
þiþenin yapacaðý tavan anca bu kadar olur
patron bile þaþýrmýþtýr bu harekete
Sise bi kere de þaþýrt bizi hemen aþaðý gelme.
Geçmiþ yýllardaki gibi hisse fiyatýný belli bir bant aralýðýnda konsolide olmasýný saðlýyorlar kanýmca. Birçok hissede var bu durum, kimisi çok sert kimisi aheste aheste. Diye düþünüyorum. Ytd
Belli bir bant aralýðýnda devam edecek. Sasirmaya gerek yok. Herifler piyasa düþeceði zaman önce yukarý alýyor, sonra piyasyla birlikte salýyor. Yukarý almasalar daha da aþaðý vermek istemiyorlar sankim. Haliyle de o bant her ne naneyse konsolide ediyorlar.
Hikaye iþte bu bizim hikayemiz oluyor haliyle. Ytd
Yer Ýmleri