GAP var ama o alýþ çok daha aþðýlardan ve göstermeden yapýlmasý manidar. Ytd
GAP var ama o alýþ çok daha aþðýlardan ve göstermeden yapýlmasý manidar. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu nasýl aðýrlýklý ortalama hakikaten anlaþýlýr gibi deðil. Oralarý görmeden nasýl bir alýþveriþ bu. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugün birkaç kez bugünkü ortalamaya baktým, dedim sistemsel bir hata var heralde. Ne hatasý be dedim daha dikkatli bakýnca. Yyd
Ýþ yatýrým bu hissenin “celladý” dýr..
1,5 - 2 yýldýr içinden geçmiþtir.
Ýþ yatýrýmýn hiç bir hisse önerisine de inanmayýnýz!. Büyük ihtimalle hüsranla sonuçlanacaktýr.
Benim bildiðim Þiþe Cam ve Mogan Enerji hedef fiyat önerileri fos çýkmýþtýr mesela..
Al-sat tut deðildir
https://www.muhasebetr.com/ulusalbas...haber_id=34999
Enflasyon düzeltmesi kaldýrýlmýþ arkadaþlar.
Hayýrlý olsun.
"Ýlle de Þiþe" diyen"Uzun Vadeciler" için toplama vakti yaklaþýyor sanýrým:
![]()
spenc hc merhaba, bir kardeþim teknik analiz istedi ..bende (þimdilik) malsýz çulsuz bir þeyler karalayým dedim..
an itibari ile 38.94 ve üzerinde al sinyali verecek.. olasý yukarý hareketi için 38.66 üzerine çýkmasý gerekir.. 38.26 nýn kýrýlmasý halinde 37.32 desteði aktif hale gelir..
güçlü ve kalýcý bir yükseliþ için ayný deðeri taþýyan yeþil beyaz (39.89)indikatörün üzerine çýkmasý gerekir.
kazancýnýz bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Endeks + 1,65 þiþe cam + 0,31!.
Genel olarak endeksten çok geride kaldýðýmýzý da eklersek; tam bir alçaksýn þiþe cam!.
Al-sat tut deðildir
Yer Ýmleri