Endeks 14 bine gelmiþ neredeyse, bu gün deðilse ne zaman yükselecek?
Onur ve vakarýna yakýþýr istikrarlý ve kalýcý bir yükseliþ trendine girmesi gerekir artýk.
Yarýn burnumuzdan getirmesinde yine..
Al-sat tut deðildir.
Endeks 14 bine gelmiþ neredeyse, bu gün deðilse ne zaman yükselecek?
Onur ve vakarýna yakýþýr istikrarlý ve kalýcý bir yükseliþ trendine girmesi gerekir artýk.
Yarýn burnumuzdan getirmesinde yine..
Al-sat tut deðildir.
Unutamazsýn
https://youtu.be/brCkW9u86BY
Unuturum diye yorma kendini
Her sevenle beni bir tutamazsýn
Bu kadar yürekten sevmiþken seni
Öyle kolay deðil unutamazsýn
Unutamazsýn
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Nazar deðmesin endeksi sirtladigi zamanlara mý döndük acaba. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sevgililer günü sonrasý ilk mesai olan 16 Þubat finansallar açýklanmasý bekleniyormus. Hayýrlýsý. Ytd
Bir yýllýk yatýrýmcýsýyým hedefim çok farklý noktalar..bu baþlýðýn boþ olmasýna ayrý seviniyorum.35 lerde almýþtým.
3 yýl önce bile 50 tl olan bir kaðýttan bahsediyoruz..
Ytd.
1 ziyaretçi ile bugün finansallari bekliyohhh. Sonrasý akþama belli olur. Üye ve ziyaretci bakýmýndan. Hakkýmýzda hayýrlýsý olsun. Ytd
Piyasa 4.çeyrek 1,77 milyar bekliyormuþ,
Ben ise, 3,100 istiyorum😊)
Al-sat tut deðildir
Yer Ýmleri