Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Eder etmesine de uyduruk bir deðerleme raporu ile bankaya satarlarsa mesela engel var mý? Örnek mi yýllarca Kanyon avm yi kaça deðerlediklerini bilenler bilir. Vatandaþýn biri RUSYA da 1 mlr usd ye Avm aldýðýnda yalaným olmasýn ya Ýþ e düþen pay ya da hepsi 50 mln dolar falandý. Yatýrýmcýsýna senelerce kafayý yedirttiler. Munzam iþine de bugün deðil iyi zamanda gelip 2 kelime ederim.
Sayýn Spenc yukarýdaki yazýnýza katýlmýyorum.Bu enflasyon 3,23 beklenmese de 2,5 larý bekleyenler vardý o kadar satýþ getirmezdi normal bir zamanda olsa bankalara. Diðer söylentiler daha etkili oldu. Ben o söylentilerin oluru olduðunu hiç zannetmiyorum ama þu Þen yk iþi cidden buna onay verenlerin hepsini bana göre kapýya koymalarý gerekli. Nedenini niçinine çok girmicem yaw ona mý kaldý bu yk lýk iþi bu memlekette cidden þaka gibi. Ýlan edildiði günde aynen bunlarý demiþtim arkadaþlarýmýz var çok bilen aslýnda hiçbir þey bilmeyen çok normal diyorlardý bugün 2 kelime ettim gýklarý çýkmadý.

Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Eder etmesine de uyduruk bir deðerleme raporu ile bankaya satarlarsa mesela engel var mý? Örnek mi yýllarca Kanyon avm yi kaça deðerlediklerini bilenler bilir. Vatandaþýn biri RUSYA da 1 mlr usd ye Avm aldýðýnda yalaným olmasýn ya Ýþ e düþen pay ya da hepsi 50 mln dolar falandý. Yatýrýmcýsýna senelerce kafayý yedirttiler. Munzam iþine de bugün deðil iyi zamanda gelip 2 kelime ederim.
Sayýn Spenc yukarýdaki yazýnýza katýlmýyorum.Bu enflasyon 3,23 beklenmese de 2,5 larý bekleyenler vardý o kadar satýþ getirmezdi normal bir zamanda olsa bankalara. Diðer söylentiler daha etkili oldu. Ben o söylentilerin oluru olduðunu hiç zannetmiyorum ama þu Þen yk iþi cidden buna onay verenlerin hepsini bana göre kapýya koymalarý gerekli. Nedenini niçinine çok girmicem yaw ona mý kaldý bu yk lýk iþi bu memlekette cidden þaka gibi. Ýlan edildiði günde aynen bunlarý demiþtim arkadaþlarýmýz var çok bilen aslýnda hiçbir þey bilmeyen çok normal diyorlardý bugün 2 kelime ettim gýklarý çýkmadý.
Hocam elbette katilinsin diye düþünmem. Zaten forumlarda kiþiler ne kadar çok bilgi, fikir, paylaþýrsa istisare yapmak iyi olur. Benim görmediðim gozlerlede bakmýþ olurum. O kadar enflasyon bana göre yok ama baþkasýna göre var, öteki daha farklý düþünür ama bu enflasyon verisinin bugün gelmesi öncesinde piyasayý yapanlarin bu veriyi bilmesigi gerçeðini deðiþtirmez. En azýndan bugünkü sonuç daha öncesinde bilinen birþey ama bizim bugün öðrendiðimiz bir durum. Diðer söylentiler kývýlcým olarak görürsek bugünde alevlendirilmistir.
O söylentilerin baslagici ile bugünkü verinin birleþimide tesadufsel mý denk getiliyor. Ha olmasý gereken fiyatlarda olmayanlarý aþaðý, olmasý gerekenleri de olduðu kadar geri çekip düzeltme yapturiyorlardir, bu mümkün.
Çünkü global piyaslarda TL bin degersizligi, yaþam pahalýlýðý, rekabet koþullarý, kurlarýn durumu, savaþ ortamý, talepsizlik haliyle de arzsizlik, yüksek faizlerlede þirketler gibi bireyleeinde birþey yapamamasý bu olusumlarin ana etkeni olabilir. Otomotiv,inþaat, sektörler birbirine kolere. Ytd
Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri