"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bankalarýn birine havlu attýrdýlar. Faizler yükselmedi ki sabit kaldý, Þahin havasý var ondandýr, arttýrým havasý kattýlar ortama. Haliyle de düzeltiyorlardýr diye düþünüyorum. Nereye kadar düzeltirler o kýsým belli deðil. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Düzeltmeleri bitince hep birlikte elele kolkola olacakmýyýz kýsmý beni ilgilendiriyor. Ytd
"dinleyin ulan develer,istanbul'da en buyuk benim. baba takiminin da haracini kestik bize posta koyacak kimse kalmadi. benim attigim dikisi kimse sokemez, o kadarrr" olan sahte kabadayi filmindeki dikis tutmaz sabri repligi.
https://www.youtube.com/shorts/1sVB8...?feature=share
Uzun zaman sonra haketti. Sadece tavan sebepli ama. Yarýný bilmiyohh. Ytd
Bunda özel bir durum mu var neden çok ayristi
24090RA29G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Selam
Bence bu sise yaglama operasyonu![]()
Yer Ýmleri