Bir yıllık yatırımcısıyım hedefim çok farklı noktalar..bu başlığın boş olmasına ayrı seviniyorum.35 lerde almıştım.
3 yıl önce bile 50 tl olan bir kağıttan bahsediyoruz..
Ytd.
Bir yıllık yatırımcısıyım hedefim çok farklı noktalar..bu başlığın boş olmasına ayrı seviniyorum.35 lerde almıştım.
3 yıl önce bile 50 tl olan bir kağıttan bahsediyoruz..
Ytd.
1 ziyaretçi ile bugün finansallari bekliyohhh. Sonrası akşama belli olur. Üye ve ziyaretci bakımından. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Piyasa 4.çeyrek 1,77 milyar bekliyormuş,
Ben ise, 3,100 istiyorum😊)
Al-sat tut değildir
https://rotaborsa.com/sisecam-sise-2...iste-detaylar/
Şişecam 2025Ç4 3.884 milyar kar açıklamış.
Hayırlı olsun..
Al-sat tut değildir
Sene 2015-16 yanlışım olmasın soda ve trkcm var elimde o zamanlar. Soda külü fiyatlarının kötü olduğu bir dönemdi, anacm trkcm finansalları bir toparlandı, ama soda gitmiyor küller sebepli. Yanlışım olmasın camlar o süreçte öyle bir fiyatladı ki yaşamak lazım üstüne de iştikirak satışları yapıldı sodadan ayrıldılar. Finansallar pil yapmıştı o kötü zamanlarda.
Yanlışım olmasın bilançoyu incelemedim ama kül tarafından ziyade diğer kolların etkisi ile gelen güzel bir bilanço. Kül tarafıda düzeldiğinde daha farklı olacaktır bu kar.
Satışlar yüzde 8 gibi düşmüş geçen yıla göre, efk -2.6 dan +4.7 mr güzel bir artış, favök yüzde 32, net karda yüzde 50 bir artış var.
Hayırlı olsun. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Şişecam İtalya’daki kapasiteyi arttırmış bugün itibarıyla yüzde 19 oranında, yıllık yüzde 41.1 milyon m2/yıla yükselmiş kaplamalı cam üretimi.
Mimari camlar sırtlamış (trkcm) akabinde kimyasallardan gelen kar yüksek tutmuş bilançoyu. Soda külünün ölü fiyat dönemi olmasına rağmen, ABD tesislerimi acaba! Nazar değmesin yarında kucağa vermesin diyelim![]()
Durdurulamıyor. unstoppable
Ytd
Toplam 4 üye 7 ziyaretçi. Yani milleti bıktırmışlar işin özü. 4-5 tane borsaya açık olan binlerce yatırımcısı olan ve bu sayfalarda her topiğnde çok yazanı olandan kalan kişi sayının son hali. Ytd
genelde bilançodan sonra çakılıyor kağıtlar. ama bu ara ralli havası var biraz. ama bir garip ralli. her hafta birkaç kağıtla götürüyorlar diğerleri eksi yada yerinde sayıyor. sonra onları millete çakıp sıradakilerini yürütüyorlar. şişe , thy sırtladı birkaç gündür. bunları çakabilirler. güzel şirket fakat yatırımlar çok borçlandırdı.
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer İmleri