Bir yýllýk yatýrýmcýsýyým hedefim çok farklý noktalar..bu baþlýðýn boþ olmasýna ayrý seviniyorum.35 lerde almýþtým.
3 yýl önce bile 50 tl olan bir kaðýttan bahsediyoruz..
Ytd.
Bir yýllýk yatýrýmcýsýyým hedefim çok farklý noktalar..bu baþlýðýn boþ olmasýna ayrý seviniyorum.35 lerde almýþtým.
3 yýl önce bile 50 tl olan bir kaðýttan bahsediyoruz..
Ytd.
1 ziyaretçi ile bugün finansallari bekliyohhh. Sonrasý akþama belli olur. Üye ve ziyaretci bakýmýndan. Hakkýmýzda hayýrlýsý olsun. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Piyasa 4.çeyrek 1,77 milyar bekliyormuþ,
Ben ise, 3,100 istiyorum😊)
Al-sat tut deðildir
https://rotaborsa.com/sisecam-sise-2...iste-detaylar/
Þiþecam 2025Ç4 3.884 milyar kar açýklamýþ.
Hayýrlý olsun..
Al-sat tut deðildir
Sene 2015-16 yanlýþým olmasýn soda ve trkcm var elimde o zamanlar. Soda külü fiyatlarýnýn kötü olduðu bir dönemdi, anacm trkcm finansallarý bir toparlandý, ama soda gitmiyor küller sebepli. Yanlýþým olmasýn camlar o süreçte öyle bir fiyatladý ki yaþamak lazým üstüne de iþtikirak satýþlarý yapýldý sodadan ayrýldýlar. Finansallar pil yapmýþtý o kötü zamanlarda.
Yanlýþým olmasýn bilançoyu incelemedim ama kül tarafýndan ziyade diðer kollarýn etkisi ile gelen güzel bir bilanço. Kül tarafýda düzeldiðinde daha farklý olacaktýr bu kar.
Satýþlar yüzde 8 gibi düþmüþ geçen yýla göre, efk -2.6 dan +4.7 mr güzel bir artýþ, favök yüzde 32, net karda yüzde 50 bir artýþ var.
Hayýrlý olsun. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þiþecam Ýtalya’daki kapasiteyi arttýrmýþ bugün itibarýyla yüzde 19 oranýnda, yýllýk yüzde 41.1 milyon m2/yýla yükselmiþ kaplamalý cam üretimi.
Mimari camlar sýrtlamýþ (trkcm) akabinde kimyasallardan gelen kar yüksek tutmuþ bilançoyu. Soda külünün ölü fiyat dönemi olmasýna raðmen, ABD tesislerimi acaba! Nazar deðmesin yarýnda kucaða vermesin diyelim![]()
Durdurulamýyor. unstoppable
Ytd
Toplam 4 üye 7 ziyaretçi. Yani milleti býktýrmýþlar iþin özü. 4-5 tane borsaya açýk olan binlerce yatýrýmcýsý olan ve bu sayfalarda her topiðnde çok yazaný olandan kalan kiþi sayýnýn son hali. Ytd
genelde bilançodan sonra çakýlýyor kaðýtlar. ama bu ara ralli havasý var biraz. ama bir garip ralli. her hafta birkaç kaðýtla götürüyorlar diðerleri eksi yada yerinde sayýyor. sonra onlarý millete çakýp sýradakilerini yürütüyorlar. þiþe , thy sýrtladý birkaç gündür. bunlarý çakabilirler. güzel þirket fakat yatýrýmlar çok borçlandýrdý.
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer Ýmleri