Ekstrem olarak 20-50-100 vs ana önemli günlükleri yaazmadim onlarında ustunde yakın seyrediyoruz bir süredir. Ytd
Ekstrem olarak 20-50-100 vs ana önemli günlükleri yaazmadim onlarında ustunde yakın seyrediyoruz bir süredir. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Tabi dön Kişotluk yapmaya gerek yok hele ki şu ortamda çok voaliteli hareketler var.
Ayrıca soda külü fiyatlarında bir canlanma yok gibi. Ama savaş sebepli bir çok rakibin gerek lojistik gerekse tedariksel problemleri olması olasılıklar dahilinde. Eskisi gibi yoğun bir araştırma yapmıyorum, nadas şeklinde ve teknik durumlardan faydalanma şeklinde ilerliyorum. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Tam göz lalesi deniliyor bunun yaptığına. Kedi ve fare.. ytd
Bu tahtanın “esas oğlanı” farklı, farklı aracı kurumlar üzerinden de olsa iş yatırımdır.
2 yıldır tahtanın içinden geçmektedir..
Al-sat tut değildir
Yer İmleri