Est birleþmenin faydalý olacagýný hatta entek birleþmesini de tüpraþ a acizane maillerde yazmýþ biriyim.Þöylr ki abi þirket ne kadar sade yürütürse iþleri operasyonel verimlilik artýyor saglamlýþýk artýyor þiþe birleþmesinin de faydalý olacagýný düþünmüþtüm.Pandemi zamanýndan sonra tek hisseye kaymaya baþladým.bunu da ford a eklemiþtim.Hedefimin 6 da 1 i kadar eksiðim vardý ekledim bir de tüpraþlarým kaldý.Ama son raddede çok temettü gelmiþ olcak bana.Ben de temettüyü alýp harcayan biri deðilim. 2008 de ilk hissemi almýþtým sonra borsaya iyice ýsýndým aldým blok alýmlar yaptým krizden sonra hiç borsadan para çýkarmadým þiþe de de hem teknik hem temel olarak teknik bilgim çok zayýftýr temelden giderim uzun süre tutacaðýmý düþünüyorum.Temettüyü az vermesi büyüme odaklý olmasý beni iyice ýsýndýrdý dediðim gibi temettü baya fazla olcak abi.
Neyse.
Kv deli tuttugum kagýtlar var ford un temettüleri var isdemir in temettüleri var az da olsa isdemir haric o akýþlarý buraya aktarcam 2025 e dek toplarým 2030 a dek sarkabilir belki de ford þiþe tutar temettülerinþ tekrar tekrar eklerim.
Ýþgyo asuzu gibi yakaladýgým trend hisseleri olursa kv deli de o zaman bi iki yýla hedefe þiþe de ulaþýrým.
Þiþe bence gömlek deðiþtirdi bu hemen bizim beklentimizle paralel olmayacaktýr.
Tek eksiðim fabrikalarý gezmedim fabrika gezisi yapýyorlar mý bilmiyorum geçmiþte yapmýyorlardý sanýrým.
Yabancý oldugum bir hisse deðil ben þiþe soda tutuyordum diðer camlarý da takip ediyordum ama bu þekilde iþler daha derli toplu oldu.
Ben size þöyle söyleyeyim benim bir arkadaþýmýn babasý1990 larda þiþe de çalýþmýþ almýþ emeklilik ikramiyesiyle bedelsizlerle temettülerle eklemiþ durmuþ gayet memnundu kaç lot var diye sormuþtum söylememiþti.Ben bu tarz biriktirmeyi daha çok seviyorum.Kýsa vadeli hisselerde dalgalanmalar çok oluyor benim kafam da basmýyor.
Piyasa bizim istediðimizi vermiyor zaten cogu zaman.
Ama ben geçmiþte blok alýmlarýný çok iyi zamanda yapmýþtým be hiç temettü çýkarmadým abi hep ekledim hisselere ama farklý oranda hisse tutuyordum ve eklemeleri de farklý oranlarda yapýyordum en az kazancým beklentimi en karþýlamayan hisse petkim olmuþtu.
Belki de yanlýþ düþünüyorum abi bilemiyorum zaman gösterecek.
Syg sevgiler ytd

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri