Ýmamoðluna ceza verdiler rahatladýlar.
Birilerinin þahsi kinlerine, mahkemelerde alet ediliyor.Sonra utanmadan bu ilkede adalet var diyorlar.Beyefendinin þahsýna münhasýr hakaretlerini görmezden gelin, sonra kaybettiðiniz Bld.nin intikamýný alýn.Yazýk oluyor bu ülkeye çok yazýk.Duruma bakýn ki, hisse konuþacaðýmýz yerde neler konuþuyoruz.Çünkü yanlýþ kararlarý hepimize maddi manevi etki ediyor.Ýleride telafisi mümkün omayan sonuçlara doðru gidiyoruz.Afganlýsý, suriyeli;si Afrikalýsý ve birde onlar diðerleri yok hükmünde.. Yazýklar olsun sizlere.
Sol þeritte geri geri gidiyoruz . . .![]()
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Neler gördü bu gözler.Hepsi geçecek,geççek.....
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
salim hc, hatýrlarmýsýnýz bilmem. Ben bir ara borsayý býraktým daha da girmem demiþtim sinirle. o tarihde CB mýz sürtük demiþti. O zamandan beri her þey az çok belli. o yuzden borsa da hedge siz iþlem yapmýyorum. Yakýþmýyor bu tür haraketler ama malesef yapacak bir þey yok. Umarým 2023 de Her þey Çok güzel olacak. ytd
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Bankalar maþallah endexi sýrtlamaya baþladý. Benim bankalarda ki korkum teminat daki banka hisseleri ne olacak. onlar ne zaman piyasaya çýkacak. geçenki opreasyonda bankalardaki zararlar çýktýkdan sonra asýl d*****n kuyruðu kopacak. dikkat etmekde fayda var ytd
þiþe vadeli % 2 ye yakýn artýda. herkes için hayýrlý bir gün dilerim
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Yer Ýmleri