Ýyi günler, iyi seneler. @spenc hayýrlý olsun aracýnýz kazasýz belasýz Ýnþallah güle güle kullanýn.
Bizimki bakalým beklediðimiz günlerin acýsýný çýkartacak mý, genelde üst üste 2 gün yükseliþ yapmazdý, 2023 de bu kuralý bozar umarým
Ýyi günler, iyi seneler. @spenc hayýrlý olsun aracýnýz kazasýz belasýz Ýnþallah güle güle kullanýn.
Bizimki bakalým beklediðimiz günlerin acýsýný çýkartacak mý, genelde üst üste 2 gün yükseliþ yapmazdý, 2023 de bu kuralý bozar umarým
8 adet özenle seçilmiþ nadide þirketten oluþan portföyümün 7 tanesi kýpkýrmýzý, kan revan içinde, þiþe all time high..
Biliyorum. Geçen seneki 7 li maliyetlerimi sayma... 2022'de bilanço sonrasý 14'de almýþtým uçar bu bilançoyla diye, 9 milyar gelen bilançoydu sanýrým. Ýþ bankasý da 8 milyar açýklamýþtý ikisi arasýnda kararsýz kaldýmAkabinde yavaþ yavaþ düþürdüler, bofa... 13'ler mi hatýrlamýyorum, sonra savaþ, 11.80'den eklemeler yaptým
tabandan alýmlar yapmýþtým, o bir iki günlük düþüþte.
Sonra 13'lere geldi kârý görünce sattým, çok yüklü bir malda deðildi.Sonra hisse 15'lere geldi, be o ara temettü günü Ereðli'ye girmiþtim, sonraki günler baktým tat yok, 32'lerden satýp, ALLAH ne verdiyse her þey ile 15 küsürlerden Þiþe'ye girdim... Daha öncekinin 5-6 katý para ile...
17'lerin baþýnda yarýsýný sattým, dedim ki yarýsý dursun 20'lere gidecek... Bir gün sonra dayanamadým onu da sattým, ne düþünüyordum bilmiyorum, kýsa zamanda o kadar kârý görmek kafamý bulandýrdýkaçan kârý sorma...
Zaten benden sonra þirket hisse alým programýný devreye soktu, onda bile uyanamadým... Neyse, sonra iþte 17'den 46'ya kadar izliyoruz.. Maþallah...
Sonra 20'lerde babama falan aldýrdým tabii, o arada al satlar yaptý, dayanamaz... Þu an yok bizde Þiþe, ben de iþte Þiþe'den sonra Ereðli'de temettücü oldum![]()
Ýlerde Ereðli'de çok kazanýrsam, buna vesilelerden biri de Þiþe'dir![]()
Altýns1 in gram altýn fiyatýna göre koþtura koþtura gitmesi insaný kýllandýrýyor toplayan Teb hayrolsun bakalým
Yer Ýmleri