Ýyi performans ile citiledi.. ytd
Ýyi performans ile citiledi.. ytd
Forum sakinleþti, sessizce alanlar köþelerine çekilmiþ olabilir almayanlarda diðer hisseleri incelemeye geçtiler. Ytd
ne yazacaðýz ki, ben ekrana bakmaktan bile vazgeçtim artýk.
burada en eski benim anlaþýlan. Sn. spenc benden eskidir diye düþünüyorum ama ben 2010 yýlýnda sodaya girdim. o günden bugüne de taþýyorum hatta birikimlerim ölçüsünde artýrýyorum.
bundan 2-3 sene önceye kadar 4-5 hisselik portföyümde al-yat stratejisi bana iyi para kazandýrmýþtý. 20 yýldýr cam sektöründe olduðum için þiþe hep portföyde kaldý, duygusallýk sanýrým.
ama 2 senedir istanbulun iyi ilçelerinden birinde 3+1 bir ev parasý kadar kaybetmiþimdir. hele bir de enflasyon vs hesaplansa....
neyse, bunlar oðluma miras kalacak benden, umarým o yer bunlarýn parasýný. bize bir faydasý olmadý, ona olur umarým.
Tebrikler kastrat hc siz benden eskimiysiniz. Cigarayi 2012 yýlýnda býraktýðýmda baþladým bu merete. Pandemi esnasýnda ülke içinde, hisse, ev, arsa, dükkan, altýn ne alýnsa al yat ile misli artmis. Tabi bazý hisseler hariç ve çoðu hissede kazançlarini bir kýsmýný geri almýþtýr. Hakkýmýzda hayýrlýsý olsun.. tek yanýma kar kalan ve en önemlisi olan sigarayi býrakmam olmuþtur. ytd
Tabi ben son birkaç gündür forumun hýzlý ilerlemesindeki katkýlarý olan arkadaþlari kastetmiþtim. Aslýnda yazacak birþey yok, arada ihtiyaç hasýl olan þeyleri paylaþýyoruz. Sözüm meclis dýþý idi.. ytd
An itibariyle 2 üye, 2 ziyaretçi.. ytd
Demek ki kör buzaðý topallamadan ekinler baþ vermeyecek..
Kader diyemezsiniz sen kendin ettin diyor Bergen!! Ytd
https://youtu.be/5Q306mFnUNI
Yer Ýmleri