Alýntý Originally Posted by beski Yazýyý Oku
Moza kardeþim,

Gaza gelecek yaþý geçtik, kimsenin gazýna filan da gelmeyiz evelAllah, öncelikle onu belirteyim.

Öte yandan, doðrudur 2024/12’ye henüz bakamadým, ancak 29 küsür milyar genel yönetim ve pazarlama satýþ daðýtým giderleri olduðu söyleniyor, doðruysa..

Ancak eðer hafýzam beni yanýltmýyorsa, ayný giderlerin geçen yýlki (2023) 31 milyar civarýydý..

Ben deðerlendirmemi giderler bazýnda iki rakam özelinden yaptým; bu iki rakama göre öyle aman, aman bir fark yok ama yine de bir bakarýz, eðer dediðiniz gibi kayda deðer bir kýsýtlamasý olmuþsa o zaman lafýmý geri çekerim sýkýntý yok��

Bilmenizi isterim ki; bu þirkette iþlerin kötüye gitmesini isteyecek son kiþiyim; bana göre ciddi miktarda maldayým ve kallavi bir zarar var.☹

Al-sat tut deðildir.
hocam sözüm size deðil ancak adam yazmýþ genel yönetim gideri 9 kiþinin gideri deyip bir de hesap yapmýþ 1,66 milyar bu 9 kiþi yiyormuþ

ekonomik koþullar kotu idi þiþe de döviz bazlý þirket bu sene boyle geçti.ozet bu 24 milyar kar yaparken de yönetim ayný idi giderler yüksek idi.

satýþ yapamamýþ ertelenen vergi geliri az gelmiþ falan filan abartacak bir durum yok THY geberiyordu zarardan þimdi ne halde belki yarýn öbürgün rekor zarar açýklayacak

dert edilecek bir þey yok bu þirket çok güzel paralar býrakacak ama ne zaman onu bilemiyoruz