Valla sirf sunu yazmak icin girdim sonrada cikacagim. Allahtan onemsiz bir miktar sadece koymusum. Yurtdisindan bir sira tum parami getiresim vardi bu hisseye iyi ki yapmamisim. Acin midas vs amerikaya yatirim yapin alin en kotu uc ayda bir temettunuzu para oleceksede haysiyetli serefli bir sekilde olsun. Tr de yatirim dusunuyordum kanun yok serefsiz kiraci icin ev de alinmaz, bu ulkedeki sag sol hangi gorusten olursa haysiyet problemi var. Yazikdir bu akilli insanlara temellere guvenip buraya yatirim
Yapanaa ayiptir. Buna yatirim yapan kalpazan adam degil kriptodan vurayim diyen cakal gerizekali degil ama bu milleti gerizekalidanda assagi seviyede gosterdiniz. Allah hepinizi islah etsin sukrediorm tr ye paramin hepsini getirip buna gommedigime elbet usd bazli ama bir ama uc yila
Reel kar edecem ama bu benim icin son yatirimdir. Temettu isteyene abd de temettu bol buyume isteyene abd de buyume bol, baska ulkelere de yatirim var. Uzuldum yazikdir ya. Birde abd de tecrube edindim sendikali firmadan uzak duracaksin kolay gelsin allah kurtarsin umarim bir ev alandan daha iyi reel geitiriyi gorursunuz daginik oldu telden yaziyorum. Ben abd de kara vergi veriyorm ama tokatlanmiyoruz allaha sukur

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri