Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
Tamam þimdi yükseliyor, iyi yerden almýþým, ahanda bir daha dönmez, yükselirken biraz daha alsaymýþým, olmasý gereken yerler burasý deðil, kaç zamandýr da sürünüyor vb duygu karmaþasýna kapýlýyor insanlar!

Düþerken de ayný duygular hakim olurken biraz daha almaya yönleniyor ama daha aþagýlara düþtükçe bu sefer de yerini lanet olsun, erken davrandým, ya daha da düþerse, belanýzý versin, bu zaten hep böyleydi, keþke bunun yerine þunu alsaydým, nereden bulaþtým bu pisliðe! Gibi diðer duygular devreye giriyor.
Borsadaki psikoloji al ve sat dürtsünün bir nevi karþýlýðý, yüzde 50 si psikoloji. Ve tahtacýlarýn çoðuda bu durumu kullanýyor kanýmca.
Burdan yükselmez kýsmýnýn üstüne atýp biraz daha yüksekten bindirip, buradan düþmez kýsmýnýn daha altýna sarkýtýp dökmeler veya aldýrýp sattýrmalar, ekstra da açýkcýlar vadelciler. Adamlar herkesin elini gördükleri için hangisi iþlerine gelirse oraya sürüyorlar. Bence.
Ytd
Gun içi yaptýðý hareket ve sonrasýnda kapanýþa doðru düþüþü bu duygularý herkes için yaþatýyorlar. Ytd