İyi miyiz abi böyle
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bankaların birine havlu attırdılar. Faizler yükselmedi ki sabit kaldı, Şahin havası var ondandır, arttırım havası kattılar ortama. Haliyle de düzeltiyorlardır diye düşünüyorum. Nereye kadar düzeltirler o kısım belli değil. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Düzeltmeleri bitince hep birlikte elele kolkola olacakmıyız kısmı beni ilgilendiriyor. Ytd
"dinleyin ulan develer,istanbul'da en buyuk benim. baba takiminin da haracini kestik bize posta koyacak kimse kalmadi. benim attigim dikisi kimse sokemez, o kadarrr" olan sahte kabadayi filmindeki dikis tutmaz sabri repligi.
https://www.youtube.com/shorts/1sVB8...?feature=share
Uzun zaman sonra haketti. Sadece tavan sebepli ama. Yarını bilmiyohh. Ytd
Yer İmleri