Yakamoz S-245
Kötü yahu,
neresinden bakarsanýz bakýn kötü ...
> Imdb
Youtube da hitabý eleþtirisi ve komedyenliði pro seviye kanal sahipleri bu diziyý, senaryo hatalarýný ayrýca casti gayet net doðrusuyla yanlýþý ile eleþtirdiler yorumladýlar bazý eleþtiriler de haksýzdý ok ama prim de yaptýlar bir güzel
hatta dikkat çekip övgü de aldýlar .
Eleþtirirken uslubu bile eðleceliydi cem yýlmaz vari sükse espriliydi ilerde belki program bile yapacak yetenekler var youtube da belki tv ye veya show business sektöre stand up gösteri açýðýný dýlduracak kiþilere rastlamak güzel reklam amaçlý yazmadým isimlerini bile bilmiyorum arkadaþlarýn
Þahsen hisse net forumda 5 sayfa eleþtiri yazýp kalite yazýnýn amatör ruhun dibine yurmayý da pek istemiyorum bayram arefesi
Size kesin katýlýyorum haklýsýnýz keþke batmanda joker rölü kapan bir ingiliz deðil de kývanç olsa çok daha iyiydi biz de gülünç olay örgülü ve manasýz bir korku gerlim bilim kurgu bozuntusu senaryoyu tartuþmak zorunda kalmasaydýk.
Ýspanyol madenciler cidden kazma kürekle türk askerini madenden mi kovalanmýþ elde otomatik tüfekler bombalar tabancalar filan ne iþe yarýyor mantýksýz ve ilginç psikolojik bir gerilim film olmuþ galiba
gerçekten öperim arkadaþlarý zaten bu yüzden holywood ile iþbirliði þart a ve b tipi filmlerde mutlaka Türk oyuncular rol almalý bir outlander veya lucider fantazi filmi bile çekmeyi beceremediniz ok ama bilim kurgudan baþka her þeye benzeyen gizemler gizemler gizemlerrrrr ile yarým yarým yürümeye çalýþan c tipimsi süper zevksiz tiriþkodan felaket filmi mi kaldý çekecek ??? kariyerlerine darbe vurmayýn genç oyuncularýmýzýn hata yapýmcýda senaristte arkadaþlar suçsuz masumlar gaza gelmiþlerdir kesinlikle...
Ýmdb de yorumlarý da utanmadan arlanmadan yapýmcý ve senariste yaycýlýk yapan bir trol yazmýþcasýna ilk yorum en üstte listelenmiþ ingilizce yorumu okuyunca utandým resmen baþka film mi izledik dedim en baþa kondurduklarý yorumda þu yazýyor Kamera önü ve arkasý baþarýya fena aç müthiþ yeteneklerle taze güçlerle 2 . Veya 3 dünya ülkelerinin genç sinema silahþörlerine saygýlar yanlýþ duymadýnýz firmaya övgüler düzüp holywooda da laf sokmuþlar vay vay vay yaðcýlýða da bak sen imdb de çabasýnýz da bir tuhaf olmuþ reklama bak sen
holywood a da laf atýlýr normal anlaþýlýr da bu stallonenin tek baþýnda çektiði iddiasýz ve kiþiselleþen son ramboya veda filmi deðil ki arkadaþlar netflix filmi aferin size holywood yorgun zevksiz basmakalýp film yapar gibisinden eleþtirmiþler .altýn küre alacak emmy aday olacak yakamoz galiba yorumlara bakarsak oscara da aday olacak film arkadaþlar
Son düzenleme : Deniz Ali; 01-05-2022 saat: 21:41.
Yer Ýmleri