Olabilir tabi ama yaptýklarý açýklamalardan sonra hep tersi gittiler. Al satlara girmeyin deyip ortak satýþý yapmalarý sonra küçük ortaklarýn satýþlarý vs. Satýþ yapmalarý her zaman köyü deðildir belki diðer iþlerinde para lazýmdýr. Vs. Ortak alýnmasý önemli ama oradan fiyasko çýkarsa kötü olur. Bu kadar bölmeleride gerekli mi bilmiyorum sermayesi 1200 k olacak tekrar bölünürse. Ama ben yatýrýmlarýna güvenip aldým. Bilançoda iyidi. Bakalým
2209116AG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þirketimiz Yönetim Kurulu nun 28.06.2024 tarihli toplantýsýnda, 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu hükümleri ve Þirket esas sözleþmesinin 7. Maddesi gereðince kayýtlý sermaye tavanýnýn yükseltilmesi amacýyla;
a) Bedelsiz sermaye artýrýmý ile birlikte kayýtlý sermaye tavaný yükseltilmesine iliþkin olarak 02.01.2024 tarihli yönetim kurulu kararýnýn kayýtlý sermaye artýrýmý ile ilgili kararýnýn iptal edilmesine,
b) Sermaye Piyasasý Kurulu nun II-18.1 Sayýlý Kayýtlý Sermaye Sistemi Tebliði nin 5. Maddesinin 4. Fýkrasýnda yer alan hükme uygun olarak ve 2023 yýlý baðýmsýz denetimden geçmiþ mali tablolarýnda özkaynaklarýn 2.384.666.694 TL olduðu dikkate alýnarak yeni kayýtlý sermaye tavanýn 10.000.000.000 (On Milyar) TL olmasý konusunda Sermaye Piyasasý Kurulu na daha önce yapýlan baþvurunun güncellenmesi amacýyla tekrar onay baþvurusunun yapýlmasýna,
c) Bedelsiz sermaye artýrýmý sonrasý ulaþýlacak sermaye ile kayýtlý sermaye tavaný talebini içeren Þirketimiz esas sözleþmesinin Sermaye baþlýklý 7. maddesine iliþkin tadil taslaðýna onay alýnmak üzere Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuru yapýlmasýna ve baþvurunun onaylanmasý sonra gerekli yasal izinlerin de alýnarak toplanacak olaðanüstü genel kurul toplantýsýnda onaya sunulmasýna
katýlanlarýn oy birliði ile karar verilmiþtir.
Kamuoyu ve pay sahiplerinin bilgisine sunarýz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1303056
Olmazsa uyusmazlik mahkemesine gidersiniz artik.
Kardesim, halka acilmadan once bi bak, benim bu is icin yeterli elemanim var mi diye.
Asgari ucretle mi eleman calistiriyorsunuz ne yapiyorsunuz.
Yuh..!
Þirketimiz ile Irak ýn inþaat firmalarýndan ve mevcut müþterimiz olan Mabani Al Asemah Trade and General Contracting Limited Company ile 1.814.975 ABD Dolarý tutarýnda alt yapý boru ürünlerinin satýþýna iliþkin sözleþme 05.07.2024 tarihinde imzalanmýþtýr. Alt yapý boru ürünlerinin teslimatý sözleþmenin imza tarihinden itibaren 6 ay içinde gerçekleþtirilecektir.
Kamuoyu ve Pay Sahiplerinin bilgisine sunarýz.
14.12.2022 ve 26.12.2022 tarihlerinde Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) açýklanan Þirketimizin Elazýð Organize Sanayi Bölgesi'nde 3 etaplý olarak kurulmasý planlanan Tarýmsal Sulama Tesisi yatýrýmýmýzýn 1. Etabý olan yaðmurlama borularý ve aksesuarlarý üretim hatlarýmýzýn 10.04.2023 tarihinde ve 2. Etabý olan Teknolojik Damlama Sulama Sistemi hatlarýmýzýn ise 02.02.2024 tarihinde tamamlanarak üretime baþlanýldýðýna iliþkin özel durum açýklamalarý KAP'ta yayýnlanmýþtýr.
Tarýmsal Sulama Tesisi Yatýrýmýmýz çerçevesinde 3. ve son etabý olan Basýnç Ayarlý Damlama Sulama Sistemleri hatlarýmýzda gerekli testler tamamlanarak 30.07.2024 tarihinde (bugün) üretime baþlanýlmýþtýr.
Tarýmsal Sulama Tesisi yatýrýmýzýn tamamlanmasý ile boru grubu toplam cirosunun %25 oranýnda artmasý beklenmektedir.
Yatýrým teþvik belgesi kapsamýnda gerçekleþtirilen yatýrýmýmýza 10 yýl süreyle SGK primi iþveren hissesi desteði, ücret gelir vergisi desteði, %90 kurumlar vergisi indirimi, faiz desteði, gümrük vergisi muafiyeti ve KDV istisnasý saðlanmýþtýr.
Kamuoyuna saygý ile duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1316845
Pardonnnn yanlýþ oldu
Son düzenleme : ZICO; 13-08-2024 saat: 17:11. Sebep: PARDON
Yurtiçi depolama ve daðýtým faaliyetlerimizi güçlendirmek amacýyla Trabzon Bölge Müdürlüðümüz 29 Aðustos 2024 tarihinde (bugün) faaliyete geçecektir.
Trabzon Bölge Müdürlüðümüz aðýrlýklý olarak Rize Gümüþhane Bayburt Artvin ve Giresun bölgelerine hizmet verecektir.
Kamuoyu ve Pay Sahiplerinin bilgisine sunarýz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1328805
Yer Ýmleri