Snica sen çok ayýp ediyorsun,sana güvenen insanlarý yüz üstü býraktýn,zaten K.Y cýlar 200-300 TL lik alýmlar yapabildi,tekrar almak istiyorum ama bir türlü güven veremiyorsun.Bekleyip görecegim.
Snica sen çok ayýp ediyorsun,sana güvenen insanlarý yüz üstü býraktýn,zaten K.Y cýlar 200-300 TL lik alýmlar yapabildi,tekrar almak istiyorum ama bir türlü güven veremiyorsun.Bekleyip görecegim.
SNÝCA bugün tekrar halka arz olsa kaç liraya giderdi acaba ?
Hissede biraz kýpraþma var ama hiç kimse yazmýyor. Sanýrým herkes çalýnýn ardýnda sessizce bekliyor.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...-wTUoarIA&s=19
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yakýnda melabaaa diycem, ben diyene kadar çok uçma. uçarsan almam
temeli iyi ama hareketleri mide bulandýran hisse kadar insaný yoran bir þey yok. bir gün ciddi yükselmeye baþlayacaðýný bildiðin için satmaya elin gitmiyor ama o gün gelmedikçe de kendisinden iðrendiriyor. Patronun katýldýðý yayýndan sonra ortalýk iyice karýþtý. Ne diyelim ki biz sana
34 lerden alým yukarýlada vermiþtim sonra düþünce alýma geçtim tekrar þaka maka verdiðini hemen hemen geri aldý. bu kadar geri inmesi üstelik ortada bir sebepte yok. patron konuþmalarý olumluydu bana göre. kapasite full çalýþýyoruz ilave yatýrýmlarý var vs.. orta-uzun vade düþünerek aldým tekrar ama baya bir bastýlar. yani en azýndan 40 larda olmasýný beklerdim...
Yer Ýmleri