Evet kesinlikle, keko Twitter'da iki gündür sürekli europower altında yapılan işleri eleştiriyor biz de destek olmalıyız. Kekonacci yazın cikar, retweet ve beğeni ya da alıntı yapıp girişim elektrik europower ve Behiç bey'i tagleyebilirsiniz
Sn. kekonun bahsettiği Europower arzında gesan yatırımcılarına özel kota sağlanması durumunun daha önce bir örneği var mıdır? Bu nasıl olabilir.Fikri olan var mı?
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Serbest piyasa ekonomisi kurallarına aykı zannedersem bu durum. Europower çalışanlarına farklı bir uygulama yapılsa bunu anlarım. Daha önce yanlış hatılarmıyorsam Gen İlaç arzında bir miktar hisseyi de şirket çalışanlarına ayırdılar ve şirket çalışanları daha yüksek oranlarda ortaklığa kavuşma imkanına sahip oldu.
Europower halka arzında, halka arz edilecek hisselerin bir kısmı Gesan hissedarlarının taleplerine önceliklendirilecek gibi bir metodoloji uygulansa, tahminen bu haber ortaya çıkar çıkmaz 7-8 tavan yaparız. Ben böyle birşeye izin verileceğine ihtimal vermiyorum. Keşke olsa.
Gesan hissedarına Europower halka arzında öncelik tanımak gibi bir uygulama mevzuatta yok maalesef. Böyle bir uygulama mevzuatta olsa ve Gesan bunu duyursa herkes Gesan'a hücum eder ve fiyat uçuk seviyelere çıkardı sanırım. Fena olmazdı aslındaAma şuna eminim ki Europower alamayan ya da çok düşük miktarda alan yatırımcılar Gesan'a yüklenecektir zaten, hatta yakın zamanda almaya başlayanlar olacaktır Europower arzı öncesinde diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz ama bence el ele kol kola olacaktır bu iki şirketin hisse değeri Bist'te de aynı işlerinde olduğu gibi. İyi akşamlar.
Yer İmleri