Keko Hocam gesan da kötü bir þirket deðil ama büyümesinin en azýndan ortalarýný geçmiþ bir þirket. Bence daha bebek þirket gülermak daha iyi deðil mi ne dersiniz?
Keko Hocam gesan da kötü bir þirket deðil ama büyümesinin en azýndan ortalarýný geçmiþ bir þirket. Bence daha bebek þirket gülermak daha iyi deðil mi ne dersiniz?
gesanýn bir kere tadýný aldýk dostum...sattýktan sonra da hep izliyordum....sattýktan sonra faizler de yükselme sürecine girince soranlara hep gesan þiþmiþ rasyolarýnýn altýný doldurmalý diyordum...bu doldurma da ya karlarýn çok aþýrý artmasý ile yada hissenin düþmesi ile mümkündü...ne yazýk ki gesan ve diðer tüm enerjiler ikinci seçeneði seçtiler...belki de faizlerin yükselmesi onlarý buna mecbur etti...kendimce uygun yerlerde görerek vede ukrayna beklentisini de görerek pozisyon aldým....pozisyon almak için sattýðým gram altýnlarým %30 çýktýlar...temennim gesandan çok daha fazlasýný kazanmaktýr....%70-100 kazanýrsam mutlu olacaðým...bence faizler düþtükçe bu mümkün olabilecektir...sabýrla bekliyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
yalnýz piyasa da kurt olmuþ bunu belirtmek isterim...ky nýn gelmediði bu ortamda patronlar ve tahtacýlar artýk lot sayýyor...kumpasa düþürebildikleri yatýrýmcýlarý yiyiyorlar....böyle bir ortamý borsa hayatýmda ilk defa görüyorum...bu ortama raðmen kazanacaðýma inanýyorum...gesaný aldýðýmdan beridir 4 defadýr 53 ve 56 larý test ediyor...her seferinde bu sefer direncimizi kalýcý olarak geçeceðiz umudu ile trade bile yapmýyorum...ama 4 defadýr hayal kýrýklýðý yaþýyorum...tahtacý ve patronlar bizi zorla tradeci yapmak istiyorlar..biz satýnca da alýp götürecekler ....kendi kendime hep sabýr diyorum...bakalým sonumuz ne olacak ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
2026 ya kadar gesanda hareket beklemiyorum. Bu süreçte hisse ve yatýrýmcýsý çok yýpranacak. Ýþte herkesin yeter diyip sattýðý noktada ne direnç ne teknik tanýyacak.
Bilanço göndermeyen bir bu bir de evladý Europower kaldý galiba...
Yer Ýmleri