https://www.getmidas.com/midasin-kul...r-2025-p-80379
Buradakiler de sýrada bekliyor, yine de belli olmaz.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Bu çocuk babasýnýn önünden gidiyor.
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
merhabalar keko hocam ben foruma yeni katýldým.daha öncede yazýþtýk.bende artýk aranýzdayým.gesandan 2 yýldýr uzaðým ama artýk benimle beraber hakkýmýzda hayýrlýsý olsun öncelikle.keko hocamýn temelci hiiseleri koklayan adam olarak bilirim zamanýnda çok kazandýk kendisi sayesinde.saygýlar sevgiler hocam...
iki yýl önce enflasyon muhasebesi çýkmadan önce iyi kazanýyorduk ama enflasyon muhasebesi çýktýktan sonra doðrusu önümü pek göremiyorum...yol alýyorsam da geçmiþte kazandýðým tecrübe sayesindedir...umarým birlikte kazanmaya devam ederiz...yüksek enflasyon ve yüksek faiz ortamý hane halkýný banka faizi yatýrýmýna yönlendirdi..kimse borsaya gelmek istemiyor..bu ortamda da patronlar kendi kendine çalýp oynuyor...hisseleri ile istedikleri gibi oynuyorlar...faizler %20 ve altýna indiðinde hisselerde ciddi çýkýþlar bekleyebiliriz..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
bu konuda size katýlýyorum insanlar 2 yýldýr dayak yiyiyor borsadan.faizlerin yüksek olmasý insanlarý mevduata döndürüyor.ama þuna inanýyorum.5 sene önce gedza tmpol gibi temeli saðlam hisselerdeydiniz hocam .gecenlerde tmpol hissesini görünce þok oldum 10-11 tl ye alýp sattýðýmýz hisse 750 tl ye cýkmýþ.borsa zaman ve sabýr yeri olduðunu bize çok net anlatmýþ oldunuz.bilgilerinizi bizimle paylaþtýðýnýz için tþk ederim kendi adýma.
Yer Ýmleri