bir tavan bizim psikolojimizi çok olumlu etkileyecek..iþte o zaman düdüklü tencere patlar diyebiliriz...sabýrla bekliyoruz...
bir tavan bizim psikolojimizi çok olumlu etkileyecek..iþte o zaman düdüklü tencere patlar diyebiliriz...sabýrla bekliyoruz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ürkekliðimizi üzerimizden atmamýz lazým..sektör iyi ..biz de çok iyiyiz...ciro %30 artmýþ..brüt kar iki kat, favök de iki kat..daha ne olsun..yavrumuz ile birlikte inþALLAH güzel yerlere gideceðiz....bunun için bir tavan lazým bize...dubaideki sahiller bizi bekliyor...hadi gesan...
![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Geçen hafta Gesan önde iken, bugün yavrusuyla aradaki marj %10 dan fazla aleyhe olacak þekilde açýldý.
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
gesan bu ne ürkeklik böyle...daha geçen hafta 64,50 yi görmüþtün...bu gün 62 nin üzerine çýkmaktan korkuyorsun...![]()
Bu Gesan Fenerbahçe gibi. Þampiyonluðunu göremeyeceðiz sanýrým.
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
valla çok benziyor...bir türlü bir tavan yapamýyor...kurban bayramý yaklaþýrken ben de koyuna benzetiyorum...yavrusunun annesinden daha deðerli olduðu bir kuzu...böyle saçmalýk mý olur...piyasa iþte...yatýrýmcýlarýn psikolojisi çok önemli..aylar önce europower ile aramýzda %30 luk fark vardý..bu gün ise o bize %10 fark atmýþ..
Yer Ýmleri