Çýlgýngenciye sevgilerle,
Behiç ve 1 TL meselesi: Hakikaten bir akýllý sensin herhalde! Yahu dolaþýmdaki hissenin sahibi kaðýt üzerinde Behiç olmayýnca elbette hisse fiyatýnýn Behiç Efendi'nin geçimiyle,konforuyla ne ilgisi olabilir? Bu doðru ama özünde hedef þaþýrtmaya dönük "anlamsýz" teferruatý niye veriyorsun? Oysa sen de bal gibi biliyorsun ki her an nakte çevrilebilir,likit paylar Behiç'in resmi þahsi lotlarý deðil DOLAÞIMDA yani bizde olan paylardýr. Onun adýna hareket edebilen yüzergeçer diye adlandýrýlan hesaplar kaðýt üzerinde YASAK olan dolaþýmdaki lotlarý Behiç Efendi'nin istediði gibi yönlendirip benim iddia ettiðim rallide hisselerin misli misli kazancýna da konmasýný saðlayacak. Bunu öyle güzel bilmene raðmen kalkmýþ bir dolu alacalý lafla sanki patronun böyle bir olanaðý,dolabý,tezgahý çevirme ihtimali yokmuþ gibi yasal ývýr zývýrlarý piyasamýzýn tek gerçeðiymiþ gibi yutturmaya çalýþýyorsun.
Sinsi Þebeke ve Testere: Sen bayagý bayagý aklýmýzla alay ediyorsun herhalde? Bu kaðýdý "büyükler" 50 liralardan verse neee vermesee nee? Zaten alýþ maliyeti + taþýma maliyeti + enflasyon v.s derken toplam maliyeti hisse baþýna hele de son 3 yýlda 100 liralarý bulan kurumsallar,büyükler... (kaba bir hesaplamadýr) kalkýp 55 liradan malý bana "çakma" derdine mi düþecek? Sen hakikaten taþ..þak mý geçiyosun bizimle? Bir de kalkýp en son demez mi: Yüksekten maliyetlenmeyin diyorum! La kaðýt çöp fiyatlarda geziniyor zaten. Kalkýp bir de yüksek maliyet falan.. ne diyosun sen ya?
2028 ve Kahinlik: Elbette bir temel analiz okumasý geliþtirip istersen 2030'da bir hareket beklediðin sonucuna ulaþabilirsin. Peki madem öyle ne diye þimdi satýp 2027 civarý kaðýda geri dönmeyi düþünmüyorsun? Haaa ya arada kaðýt ralliye kalkarsa diye hiç hesapta olmayan bir hareketten mahrum kalmak da istemiyorum dersen de þunu söylerim ben de: O vakit ýsrarla ALMAYIN ALMAYIN,TESTEREYE DEVAM EDECEKLER,YÜKSEKTEN MALIYETLENMEYÝN.. gibi türlü türlü NOKTA ATIÞI ve "ANLIK" yönlendirme çaban ne olacak peki?
Evet,ben de ýsrarla alýn,ekleyin diyorum. Bu da açýk bir yönlendirme çabasý olarak okunabilir ama ben öyle hiç Behiç'in rafine yaþantýsýnýn kaðýdýn 1 ya da 1000 lira olmasiyla korele oldugunu iddia ederek kafa bulandýrmaya giriþmiyorum. Behiç'in dolaþýmdaki lotlar üzerinden likit kazanç peþinde olabileceði ihtimalini bir çýrpýda hokus pokuslayýp laf salatasý yapmýyorum mesela.
Yani ben böylelikle Behiç'i tümden þebeke dýþýna itip ondan sonra "büyükler" diye gizemli bir topluluðun varlýðýna zýplamýyorum. Bu "büyükler" de zaten iki yýldýr diplerde dolanan hatta bir ara (dolar bazinda) 2021 halka arz fiyatýna deðen fiyatlardan bana mal çakacak kadar Ap.tal sürüsü
bir ÞEBEKE kurgulayýp aman almayýn da size yüksekten çakmasýnlar þeklindeki korkuyu pompalamýyorum.
Ve en son da ne güzel diyorsun: Hissenin fiyat hareketlerine deðil hikayesine odaklanýn !
U.lan bir de en son bunu demez mi? Peki madem fiyat hareketlerine odaklanmýyorsun da ne diye þimdi almayýn,testere yaparlar,size malý yýkarlar.. diye MAVAL OKUYORSUN?
Madem tek derdin temel analizden hareketle hikayeye odaklanmak o halde alýn ve unutun demen gerekmez mi?
Temiz,alacalý ama aslýnda son derece tutarsýz tezler sunuyorsun. Kesinlikle sofistike yöntemlerin var,takdiri hak eden bir çaban olmakla birlikte
YEMEZLER DOSTUM😎

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri