Bekleyen kaç lot ile kapattý arkadaþlar??
Bekleyen kaç lot ile kapattý arkadaþlar??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
normal þartlarda europower yavrumuzdan daha yüksek bir fiyatta olmamýz lazým iken þu anda %10 gerisindeyiz..o yüzden de europower yavrumuz tavan yaptýkça biz de tavan yapmak isteyeceðiz...ama dün de yorumladýðým gibi europower da ky çok döküldü...o yüzden de bu gün çok hýzlý tavan oldu..bizde ise maliyeti yüksek olan yatýrýmcý çok olduðu için dökülmeler çok olmadý o yüzden de yavrumuza göre biraz zorlanýyoruz...ama bu gün de biraz hýzlý tavan olursak biz de hýzlanýrýz..
ayný sektör hisselerinden astor 90 tl lik dibine göre 4 kat çýktý...yeotk 4 kat çýktý..europower yavrumuz da iki kat çýktý..bakalým gesanýmýz neler yapacak..bu gün ne kadar çabuk tavan olursa bundan sonraki süreçte o kadar hýzlý gider..bakalým nasibimizde neler olacak ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Anlýk þirket deðerleri;
Gesan:31.400.000.000
Eupwr :50.000.000.000
Eupwr'nin %50'si Gesan'ýn. Buradan Gesan'ýn payý 25.000.000.000 TL olur. Bu durumda Gesan'nýn Eupwr payý dýþýndaki bireysel deðeri 6.400.000.000 TL. Hiç gerçekçi deðil.
Yani buna göre Eupwr çýktýðýnda ortada anlamlý bir deðer kalmýyor. Gerçekte de böyle mi? Yani Eupwr olmadan Gesan hiçbiþey mi?
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
tahtacý dünkü mal toplama fazýndan sonra vitesi tamamen büyüttü kademeleri yukarý doðru süpürüyor. Trend çok güçlü momentum zirvede. beklenen ralli gelmiþ olabilir.
güzel bayram harçlýðý verdi az ama öz ytd.
Þunun surasinda 2028 e ne kaldý
Hergün farkli kurumla al satla algý peþinde hadi yavrum ne bekliyorsun kop git
ytd
dostum ben 19 aydýr bundayým..gram altýný bozup girdim..maliyetim yüksek...doðrusu harçlýk beni kurtarmýyor..ama buna raðmen henüz ne yapacaðýma karar vermedim...bu gün de benim mantýðýma göre tavan olmasý lazým..sonuçta herkes nasibi kadar kazanýp bir kenara çekilecek...
Yer Ýmleri