power öðlen bozdu tavaný gesan 65e salýndý o ara az aldým cuzi takip için arada alýp satýyorum sonra yemekten geldi ekip almaya baþladýlar belki astorcular buna gelmiþtir. 90-100 arasýna gelir bu çýkýþý ile ..ytd
power öðlen bozdu tavaný gesan 65e salýndý o ara az aldým cuzi takip için arada alýp satýyorum sonra yemekten geldi ekip almaya baþladýlar belki astorcular buna gelmiþtir. 90-100 arasýna gelir bu çýkýþý ile ..ytd
bir ay önce bazý dostlarýmýz bu forumda gesanýn ancak 2028 yýlýnda hareketlenebileceðini söylemiþti ama ben gesanýn daima süprizlere açýk olduðunu sektörünün çok iyi olduðunu ve olasý bir çýkýþýn sadece çok iyi bir bilançoya baktýðýný söylemiþtim..aradan geçen zaman beni haklý çýkardý..son gelen bilanço bana göre çok güzeldi...enflasyonun üzerinde ciro %30 , brüt karda iki kat, favökte yine iki katlýk iyileþme vardý...net kar ise enflasyon muhasebesinden törpülenmiþ idi...ki ben bu kaleme çok da deðer vermiyorum..
yalnýz europower trafo fabrikasýnýn devreye girmesi (ki bunu geçmiþ aylarda belirtmiþ ve umutvar olduðumu söylemiþtim ) ciro ve karlarý patlattý..yavrumuz görünürde bizden daha iyi bir bilanço getirdi...
bu faktörler gesanýmýzýn da iyi olduðu kanaatini pekiþtirdi ve piyasa bu iki hisseye akmaya baþladý...astor ve yeotk hisselerinin son birkaç ayda kat be kat çýkmasý cesaretleri iyicene artýrdý...bunlarýn sonucu olarak da tavanlar görmeye baþladýk..sabýrla bekliyoruz...bakalým piyasa neler yapacak ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Tradeye devammi
ytd
tavan tavan giderken trade yapmam þuan tahtada muazzam bir hacim var. geçn hafta yaptým lot artýþýmý cebe koydum. Bakalým soluksuz bir trend gelirse trenden hemen inmeye gerek yok nefesi tükenirse yine ufak bir miktar satarým. elimdeki lotlarýn %40 ný al sat yapmakta kullanýyorum.
hikayesi güzeldir dostum..yap iþlet devret (asko ) iþlerinin karý yansýmaya baþladýðýnda zaten europower yavrumuzdan daha deðerli olacaðýz..piyasa deðeri olarak þu anda europower 50 milyar ,biz ise 32,2 milyardayýz...söylediðin þeyler gerçekleþmeye baþladýðýnda piyasa deðeri olarak yavrumuzu geçeceðiz...eskiden beri zaten yavrumuzdan daha deðerli idik...ama son zamanlarda bu denge bozuldu...yoksa mantýk olarak da baktýðýmýzda bir yavrunun anasýndan daha deðerli olmasý mümkün deðil...vakti geldiðinde bu sefer de biz çýkacaðýz ,yavrumuz da bizi takip edecek..biz yavrumuzu kendimizle güzel yerlere götüreceðiz..![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
PHILLIPCAPITAL, EUPWR HEDEF FÝYATINI YÜKSELTTÝ
PhillipCapital, Europower Enerji (EUPWR) için hedef fiyatýný 61,50 TL'den 91,50 TL'ye çýkardý. Aracý kurum hisse için "endeks üstü getiri" tavsiyesini sürdürdü.
Yer Ýmleri