Kiþisel bakýþla son yazýyý yazýp kacayým
Denizin dalgalarý gibi
sert ve yüksek dalgalar olmadan
BitmezBitemez
NAYIR
4800 bölgesi altýna inerse
Bende acabalar anca baþlar
Kiþisel bakýþla son yazýyý yazýp kacayým
Denizin dalgalarý gibi
sert ve yüksek dalgalar olmadan
BitmezBitemez
NAYIR
4800 bölgesi altýna inerse
Bende acabalar anca baþlar
Mesela Tüpraþ Ereðli ne kadar USD ye özelleþti. Koç'un aldýðý paraya gelmesi için usd bazýnda tüpün daha %20 si var. Birde bu kadar kar etmiþ böyle bakmak lazým
Ýktidar deðiþince USD serbest kalacak olmasý gereken ithal mallar pahalý olmalý eriþilmesi güç olmalý. Daha önce ki dönemlerde Tansu Çiller döneminde %200 den fazla olmuþ. Enag enflasyonuna göre bizim ki de buna yakýn yada üstü olur. Ama þöyle bir durum da var. Daha önce bugünkü duruma göre devletin borcuda yoktu malý mülkü de bugüne göre doluydu. Bugün hem borç çok hem içi boþ %200 kesmez.
Bakýn suni kesin olarak söylüyorum bende Viob yok hiç bilmiyorum. Ben sadece hisseciyim hatta hisse de taþýmýyorum. Þahna ve Pisyedili ye günlük iþlem ve kâr attým daha önce. Son bir hafta hariç 20 bin TL ile 1 milyon hacim %2-5 arasý günlük kâr aldým. Niye günlük derseniz para benim deðil bankanýn kredisi. Onun için her daim nakit olmak zorundayým. Kredi çektiðimden beri arabanýn masraflarý kredi kartý ödemeleri krediler vs. Her ay 8-10 bin açýk buradan finanse ediliyor. Açýk vermemin sebebi beyaz eþya çeyiz altýn alýyorum o sebeple.
Bankaya gittim borsadan hiç anlamayan kýz kontrolmatik almýþ ona hisse alýrken neye dikkat etmeli anlatýrken para çeken biri borada süper kar var dedi. Eyt liler de koþup buraya gelir mi belki gelir. Bir dalga var bir süre kimse önünde duramaz ay baþlarýnda iþsizlik emeklilik fonu var alýmda bunu da unutmayýn.
Yer Ýmleri