Mv seçiminde oylar zafer e, 2. Turda cekete.
Mv seçiminde oylar zafer e, 2. Turda cekete.
Ýktidarý Kürt seçmenler artý gençler belirleyecek. 2004-2005 yýlýnda dünyaya gelmiþ yokluk sýkýntý görmeyen bolluk içinde yaþayan bu gençler yokluk sýkýntý bilemezler. Zafer partisi anketlerden daha fazla oy alýr. Ýyi Parti'nin Suriye hamlesi ciddi bir hamle. CHP seçmeni ne uzar ne kýsalýr %25 bandýnda. Sosyalist seçmenin çoðu abuk subuk Parti'ye oy veriyor CHP varken. Dünkü TGRT haberi seyretmiþ olsanýz öyle bir kanalda böyle bir haber biri dese mümkün deðil inanmazdým. Ýyi partiyi CHP Kýlýçdaroðlu'nu övüyordu. Ben bunu þöyle anladým yeni Türkiye'de kendine yeni yer ayarlýyor. Ýktidar deðiþikliðinde iktidarla çok iç içe olanlar hileli ihaleleri alanlar yolsuzluðun içinde olanlar sebepsiz zenginler buna kamu çalýþanlarý dahil çok dayak yiyecek. Seçimde sürprizim Zafer, Saadet, Deva partisi anketlerden daha yüksek çýkar.
Angara bu ülkenin en renksiz yeridir.
Oranýn adayýnýn hiç þansý yok...
CHP nin laciverti olur en fazla
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Seçimden sonra iktidar deðiþikliði olursa en büyük sýkýntý raký balýkla, türbanlýnýn Kürt ile Türkun ayný anda nasýl yaþayacaðýni merak ediyorum. Sözcü gazetesine bakarsan türbanlýlar Arabistan'a gitsin mantýðý ben raký balýk içen adama saygý gösteriyoruz ona saygý gösteriyorsam o da benim kýlýk kýyafetime karýþmamali. Önemli olan ne yiyip içtiðin, ne giydiðin deðil. Önemli olan dürüst ülkeyi seven biri olman. ABD ve Avrupa'da budist Hindu kýyafeti ile polislik yapan insanlar var. Eðer biz yediðimize içtiðimize kýlýk takýlýrsak seneye seçim olur.
Bence 6 li masanýn adayý Ýmamoðlu ama davasý var davadan beraat etsin açýklanýr. Ýktidarýn her türlü ihtimali düþünüp davayý bitireceðini düþünmüyorum. Ýmamoðlu CB olursa CHP nin de yeni genel baþkaný olur Kýlýçdaroðlu sonrasýnda.
6 li masanýn en iyi olduðu alan ekonomi. CHP, Ýyi parti, Deva partisi, gelecek partisi, Saadet partisi nin ekonomi kurmaylarý cevher bence.
Þunuda unutmamak lazým akp eyt bol ve ucuz kredi ve bol eksi rezerv ile iyi bir kazýk atýp öyle gidecek. Hazine garantili USD bazlý YÝD lerden bahsetmiyorum bile.
Yer Ýmleri