Aðam sana katýlýyorum..bence vob ,yasaklanmalý...hisseden zengin çok kiþi gördüm ama vobda görmedim...vobda batak o kadar çok ki..
Aðam sana katýlýyorum..bence vob ,yasaklanmalý...hisseden zengin çok kiþi gördüm ama vobda görmedim...vobda batak o kadar çok ki..
Burada uzun süredir yazan ben dahil herkes en az 2 kere batmýþtýr...
Gundwane'in yazdýklarýný beðenirsiniz beðenmezsiniz ayrý.
Ama kimseye mal çakma derdi olduðunu sanmýyorum. Bu kadar saçmalamaya gerek yok.
Adam inandýðý, gördüðü þeyi yazýyor ki, forumdakilerin bir çoðu hemfikir temelde..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Vobda mantýk,teknik kalmadý...16 yýldýr viobda iþlem yaparým..son bir sene kadar rezil olduðunu hatýrlamam...sebepsiz yere alýyor..sonra veriyor..hem de 100 -200 puanlar..neyse ptesi GELENEKSEL GAP VAR MI?
3 KERE battým..bana geçmiþ yýllarýmý(KAYBOLAN YILLARIMI) verseler ,yeminle asla bulaþmazdým..
saðlam 6-10 hisse al ve hayatýný yaþa...zengin ol..bu kadarmýþ..
ÝKÝGÖZÜMÜ bilirsiniz..
pala haftasonu riskini almak istemeyen arkadaþlara yardýmcý oluyo,
ne basýyo lan bu diye bulandýrýyo kafalarý, ki haftasonu riski alamasýn
ne olacak ki hafta sonu, savaþ mý çýkacak ? savaþ derken uzak pasifik savaþlarý bizi kazýmaz, yunanlar bi türk gemisini sürter, sen misin der bizimkiler gemiyi batýrýr, onlar da 2 tane uçak düþürür, falan derken bi bakmýþýn -yunan adalarýnda tatildeyiz.. böyle bi þey olursa borsa ne yapar ? bence galibiyeti satýn alýr bist
BIST, MKK veya Taksabank'da bilgi sýzýntýsý var mý araþtýrýlmalý aslýnda.
ABD'de ambargolu bilgi bir kaç saniye önce sýzdýrýldý diye araþtýrma yapýlmýþtý.
Kim alýyor kim satýyor bilgisine hakim olan büyük avantaj saðlar, emirlerde müþteri bilgisi de var diye biliyorum. Bu bilgi kaldýrýlýp özel refrans sistemi getirilebilir. Eskiden aracý kurumlar karlý iþlemleri kendilerine zarardakileri müþterilere yansýtýyor diye müþteri bilgisi zorunlu oldu diye hatýrlýyorum. Þimdi fiyatlar anlýk her yerden görülebiliyor, zaman vs damgalarý var.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bence haftaya oyun sanayilere kayar biraz. Kapanýþta ekleme yapayim
Yer Ýmleri