Oyakc topýgýnde býrý cevap yazdý da size![]()
Oyakc topýgýnde býrý cevap yazdý da size![]()
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Eregl haftaya guzel bir hareket yapar umarim. Bende sýký takip etmeye calisiyorum. Tavhl de þýk hareketlere gebe bence ama çin covid vs tedirgin ediyor beni biraz onda .. ayrýca endeks tam bekledigim faza gecemedi sp500 onu açýk hedef baya yukarilar tahminim ama korelasyonumuz kalmadi hatta ters korelasyon bile olabilir buda ayri bir tedirgin edici unsur Kismet
Turkcell, Global Tower
Hektaþ, Ferbis Tarým
isimli iþtiraklerini halka arz edeceklermiþ.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Genel Bilgi
2006 yýlýnda %100 Turkcell iþtiraki olarak kurulan Global Tower, Türkiye nin ilk baðýmsýz kule þirketidir. 2006 yýlýnda sektöre kule hizmetleri sunarak giren Global Tower bugün, GSM ve sabit hat operatörleri, TV ve radyo kanallarý, servis saðlayýcýlar gibi müþterilerinin saha ihtiyaçlarýný karþýlamaktadýr. Portföyündeki servis noktalarýnýn bir kýsmý kuleli olup diðerleri bina üstü veya bina içi sistemlerdir. Bu sahalara ek olarak mobil kuleyle de hizmet sunmaktadýr.
Global Tower iþ ortaklarýyla birlikte müþterilerine hýzlý ve kaliteli çözümler saðlamaktadýr. Türkiye de yapýlandýrýlan farklý bölgelerde, çözüm ortaklarý ile kiralama ve bakým süreçleri yönetilmektedir. Bu yapý sayesinde çözüm ortaklarýnýn en uzak mesafedeki sahayla arasýnda 90 km den daha az bir mesafe bulunmaktadýr.
Çorlu ve Ankara daki Uydu Yer Ýstasyonlarý üzerinden müþterilerine uçtan uca kapalý devre uydu hizmeti saðlanmaktadýr. 2000 in üzerinde müþteri lokasyonunda sistem birincil hat ve yedekleme için kullanýlmakta olup, Turkcell Grup firmalarýna, kamu ve kurumsal müþterilere uydu hizmeti sunulmaktadýr.
Vizyon
Türkiye ve bölgenin lider teknoloji altyapý operatörü olmak
http://www.globaltower.com.tr/genel-bilgi/
245.343.444 tl .sermayeli-KULE HÝZMET ve ÝÞLETMECÝLÝK.
Ereðli tam eþek yahu. Hem de þeddeli eþþek. Þöyle 50 lere doðru bir yardirsa süper olacak da. Hiç istifini bozmuyor.
Bence s&p ile ters korelasyon sadece s&p düþerken olur. Onlar sikilastiriyor bizse ölümüne parasal geniþleme yapýyoruz. Duvara toslayana kadar devamke. Bence.
Yer Ýmleri