Originally Posted by
EMLAK
kafkaf üstad sistem kullandýðýn için halimden ancak sen ve bearbull üstat anlar

yapýlacak olan iþlemleri gerçek kar/zarar kýsmýný hesapladýðýmda kurumun iþlem hacminde bir sýkýntý yok onu her durumda sistem açýyor .. yani 1000 2000 kontrat tek iþlemde zaten dönmek imkansýz belki çok yavaþ sistemlerde manuel olarak yapabilirsin. ancak zaten benim öyle çalýþtýðým sistem var osmanlý menkulde oradaki komisyon oraným onbinde 2 olsada önemi yok zaten hacim az çok belli trendden trende .
bu sistemde ise 30 adet birinci modülde sistem iþlem yapacak ancak çok küçük kontratlarla. sonra 30 adet sistem daha .. ve devamý .. kurulacak vps vb iþleri ben hallettim. gerçek hesaplamalarda þuan sistemin kar'ýný ücte ikisi komisyon masrafýna gidiyor. komisyon bu nedenle önemli haliyle.
yani ben 1 tl bile kazansam/kaybetsem o ay. kurum en kötü 700 milyon hacmi garantiliyor ancak ben max kar ettiðim dönemlerde ise kar ý kurum tamemen götürüyor.
o nedenle hacim garantisini hertürlü veriyorum . hacmin olmamasý için o ay borsanýn açýlmamýþ olmasý lazým

Komisyon olayý yurtdýþýnda da sýkýntý. Herkes bu olaydan þikayetçi.
Yukarda yazdýðým þekilde konuþursanýz kabul edilmesi kuvvetle muhtemel. Çok düþük komisyon oranlarýný üst yöneticiler onayladýðý için yetkili biri ile görüþmeniz daha etkili olabilir.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri