Þimdi de en az ceza
Trafikte yaya öldürme
Þirketlerin içinde olduðu kaza
Tekno kadere girer derler..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi de en az ceza
Trafikte yaya öldürme
Þirketlerin içinde olduðu kaza
Tekno kadere girer derler..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Alemciler icin otonom araba süper bi nimet. Arka koltuða oturup çevirmeden yirtilabilinir mi acaba.![]()
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Geçen bir sohbet dönüyordu. Okumaya fýrsatým oldu ama yazmaya fýrsat bulamamýþtým...
"Borsada herkes kazanýyorsa kim kaybediyor."
Kaybedenler parasýný nakit olarak yastýk altýnda tutanlardýr. Yazýn viop 'a dönüþ yaptým. 2700 lerden 4400 'e kadar ki çýkýþý kesintisiz ama sýnýrlý sermaye riske ederek yakaladým. Geçen gün bir hesap yaptým. Aktif pozisyonda olduðun 3 -4 aylýk dönemde %18-19 civarý bir getiri elde etmiþim. Buna kazanç demek mümkün mü? Bence deðil. Peki kötü mü? Bence o da deðil. Bankanýn bana 1 yýlda vereceði faizi 3 ayda elde ettim. Kazanmasam da en azýndan paramýn deðerini korudum.
"Kazanan varsa mutlaka kaybeden de vardýr" cümlesine katýlýyorum. Geçtiðimiz dönemin kaybedenleri de parasýný yastýk altýnda tutanlar oldu...
Sular yükselince, balýklar karýncalarý yer. Sular çekilince de karýncalar balýklarý yer.
Yer Ýmleri