Bugün bir ara baktým tabanda 12 milyona yakýn satýcý vardý dün de 10 milyona yakýn vardý bu adamlar yukarý giderken o kadar malý ne ara topladýlar bilmiyorum tamamen eþit þekilde daðýttý bu nasýl oluyor anlamadým iyi bir takasçý var mý özetleyecek
Bugün bir ara baktým tabanda 12 milyona yakýn satýcý vardý dün de 10 milyona yakýn vardý bu adamlar yukarý giderken o kadar malý ne ara topladýlar bilmiyorum tamamen eþit þekilde daðýttý bu nasýl oluyor anlamadým iyi bir takasçý var mý özetleyecek
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Dip tepkisi bile yapamayan bir tahta o da bu hayret vallahi
Küçük yatýrýmcý satýyor
Malý toplamadan taþýmazlar
ek alým yaptým ya umarým ky daha satmaz þirket fena deðil gibi
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
tlman bu grubun mu?
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Benim ve ailemdekiler için yeterli olduðundan ben bunu da ahlatçýyý da birikimi de sattým. Tutanlar da gönlünce kazanýr inþallah. Yeni iþlemebaþlayan gayrimenkul y.o ile tera kaldý elimde halka arzlardan.
Yer Ýmleri